Aktif Eğitim-sen: İki İlçe Eğitim Müdürlüğüi Merkeze Taşınmalı

Aktif Eğitim-sen: İki İlçe Eğitim Müdürlüğüi Merkeze Taşınmalı

Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya İl Temsilcisi Fatih Yanardağ, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlük binalarının il merkezine uzak olması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını, iki müdürlüğün merkezi noktalara taşınmasını...

Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya İl Temsilcisi Fatih Yanardağ, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlük binalarının il merkezine uzak olması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını, iki müdürlüğün merkezi noktalara taşınmasını gerektiğini belirtti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Malatya İl Temsilcisi Fatih Yanardağ ile sendika il yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. Fatih Yanardağ, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirtti. Eğitimcilerin sorunlarını da İl Müdürü Tatlı’ya aktaran Fatih Yanardağ, Malatya’nın büyükşehir statüsüne yükseltilmesiyle birlikte Battalgazi ve Yeşilyurt’un iki merkez ilçe olarak belirlendiğini anımsattı. İki ilçedeki milli eğitim müdürlüklerinin halen eski binalarında hizmet verdiğini hatırlatan Yanardağ, “Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binalarının il merkezine uzak olması nedeniyle eğitimciler problemlerle karşılaşıyor. Özellikle ulaşımda büyük sıkıntıların yaşanıyor. Birçok okuldan bu ilçelerin milli eğitim müdürlüklerine gitmek için iki araç değiştirilmek zorunda kalınıyor. Bu da hem maddi açıdan hem de vakit açısından büyük sıkıntı oluşturuyor. Ayrıca Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının fiziki yapısı yetersiz.” dedi.

Yanardağ, iki ilçe müdürlüğünün merkezi yerlere taşınarak bazı sıkıntıların önüne geçilebileceğini kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.