Aksu ve Gönül'den ziyaret

Aksu ve Gönül'den ziyaret

Haftalık İl Yönetim Kuruluna katılan konuklar, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgunndan il teşkilatı hakkında bilgi aldı

Konya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Mehmet Vecdi Gönül ile 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Haftalık İl Yönetim Kurulu’na katılan konuklar, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’ndan il teşkilatı hakkında bilgi aldı. Başkan Sorgun, il teşkilatı olarak Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün İl Yürütme Kurulu Toplantıları ile yine en az yüzde 95’i aşan bir katılımla Cuma günü de İl Yönetim Kurulu Toplantıları’nı aksatmadan yaptıklarını söyledi. Sorgun; “Genel başkanımızın, genel merkezimizin ve partimizin bizlere verdiği bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Tek amacımız, partimizi daha yukarılara çıkarmak ve milletimize hizmet etmektir. Bu konuda tüm teşkilatlarımız gayretli” dedi.
Konya’ya hızlı tren ile geldiklerini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da, hızlı trenin hizmete girmesi ile artık Ankara’dan Konya’ya gelmenin çok daha kolay, zevkli ve rahat olduğunu belirterek, “Hızlı trenin Konya’ya kazandırılmasında emeği geçen başta başbakanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. İktidarımızın yaptığı en güzel hizmetlerden biridir yüksek hızlı tren. Sizlerin bu şekilde düzenli, disiplinli ve azimli çalışmalarınız da bizleri çok mutlu ediyor. Konya, bizim gözbebeğimizdir. Bir siyasi parti Konya’da güçlüyse tüm Türkiye’de de güçlüdür. Şu çalışmalarınızdan da bir kez daha görülüyor ki Konya teşkilatı her zaman her seçime hazır ve güçlü bir teşkilat. AK Parti, dünyanın en büyük organizasyonlarından biridir. Bu başarının en büyük sırrı disiplinli, sistemli ve azimli çalışma. Partimizdeki çalışma sistemi hiçbir siyasi partide olmayan bir çalışma metodudur. Diğer partiler bizlerin bu çalışmasını görünce acaba erken seçim mi var diye düşünüyor. Hayır, bizim iktidarımızda tüm seçimler zamanında yapıldı. Ama önümüzde üç önemli seçim var. Bizlerin bu seçimlere durmadan ara vermeden çalışmamız gerekiyor. Şunu da hemen belirteyim. Seçimlere hazır tek parti de AK Parti’dir. Bir de milletimize bir sözümüz var. Türkiye’yi ileri bir demokrasiye götürecek anayasamızı da yaparak ülkenin önündeki önemli bir engeli daha hep birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.
Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de, Konya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’nin Konya’daki başarısından dolayı AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetimine teşekkür etti. Gönül; “Konya, teşkilat anlamında örnek bir teşkilatımızdır. AK Parti’nin üye oranında Türkiye’de üçüncü. Bu güzel bir başarıdan dolayı hepinizi yeniden tebrik ediyorum” dedi.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, ziyaretin sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’ya Mesnevi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.