Akşehir'de MHP Bölge Toplantısı yapıldı

Akşehir'de MHP Bölge Toplantısı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akşehir Bölge Toplantısı parti yöneticileri ve delegelerin katılımıyla yapıldı

Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, il yöneticileri, Selçuklu, Karatay, Ilgın, Kadınhanı, Doğanhisar, Tuzlukçu ilçe başkanları, Doğruğöz, Çakıllar ve Koçaş belde belediye başkanları ve il delegeleri katıldı. MHP Akşehir İlçe Başkanı Zekeriya Kanat'ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Başkanı Ali Yücel, il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladığı toplantıda söylediği "Emaneti ehline teslim edememe korkusu" sözüne açıklık getirdi. Yücel, bu sözün ardından "Konya'da sizin dışınızda ülkücü hareketi ve MHP'yi temsil edebilecek, emanet edilecek kimse yok mu, sadece siz mi varsınız" şeklinde yorumlar yapıldığını anımsatarak, isim vermeden eleştiride bulundu. Yücel, "Elbette her ülkücüye bu dava emanet edilebilir ve eksiksiz görev yerine getirilebilir. Ama ülkücünün çizgisinde bir kırıklık olmaması lazım. Görev ve vazife verildiği zaman bunu eksiksiz yerine getirmesi lazım. Biz 12 Haziran seçimlerinde partimiz ve iktidara gelebilme adına köy, kasaba, ilçe ilçe gezip gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, 12-13. sıradaki milletvekili adayı arkadaşlarımız sırasıyla alakalı en ufak bir eleştiri yapmazken, bu lafı söyleyen arkadaşlar evlerinde sayın genel başkanımızı çok iddialı mektuplar yazarak istifa edeceklerini yüksek sesle söylüyorlardı. Şimdi bu arkadaşlarımız aday olduklarını beyan ediyorlar, benim kastım da onlardı. Eğer bunlar aday olursa emanet ehline gitmez, onun için bu yarışın içerisinde biz de gövdemizi koyar sonuna kadar gideriz" dedi.
Söylediği sözün arkasında durduğunu belirten Yücel, 4 yıldır arkadaşları ile birlikte il teşkilatını yönettiğine değinerek, "MHP'nin 15 Temmuz 2008'den bu yana il teşkilatında nasıl bir vizyonla neleri üst üste koyarak geldiğine de birçok arkadaşımız şahit oldu. MHP'nin yeni dönemini değerlendirirken, geçmişte yapılanları göz ardı etmeyin" diye konuştu.
Yücel, yerel seçimlerde elde edilen 48 belediye başkanlığı ve 19 belediye meclisi üyeliğinin çok ciddi bir çalışmanın ürünü olduğunu ifade ederek, bölgelerde yaptıkları toplantılarda kendilerine verilen destek sayesinde il kongresinde tek listenin yer alacağını ümit ettiklerini sözlerine ekledi.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.