Akşehir ve Bozkır Gençlerbirliği 2'de2 yaptı

Akşehir ve Bozkır Gençlerbirliği 2'de2 yaptı

Amatör 1. Küme Futbol Liginde heyecan artıyor. Sezonun ikinci haftası geride kalırken, filelere toplam 17 gol kaydedildi.

Amatör 1. Küme Futbol Ligi’nde heyecan artıyor. Sezonun ikinci haftası geride kalırken, filelere toplam 17 gol kaydedildi. Zorlu ve çekişmeli maçlar sonunda A Grubunda Akşehir Belediye Kültürspor 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, B Grubunda ise Bozkır Gençlerbirliği haftayı lider olarak kapattı. Toplamda 6 karşılaşmanın oynandığı 1.Amatör Küme’de 4 maçı ev sahibi ekip kazanırken, iki karşılaşmayı da deplasman takımları kazandı. A Grubunda ilk haftaya lider olarak giren Havzanspor 2. hafta maçında  Akşehir Belediye Kültürspor'a   2-0 yenilerek koltuğu rakibine bıraktı. Akşehir ekibi ise ilk hafta Ilgınspor'dan aldığı 3 puanla birlikte 2'de 2 yapmayı başardı. Grupta 2'de 2 yapan tek takım olan Akşehir Belediye Kültürspor grubun zirvesindeki yerini de aldı. 2. sırada ilk haftayı bay geçen ve 2. hafta Yeni Meramspor'u 6-1 gibi farkıl bir skorla yenen Cihanbeyli Belediyespor oldu. A grubunda 2. hafta maçlarında  alınan sonuçlar şu şekilde:  Cihanbeyli Belediyespor-Yeni Meramspor:6-1, Ilgınspor-Konya Monivaspor:2-0, Havzanspor-Akşehir Belediye Kültürspor:0-2, Akşehir Gençlikspor fikstür gereği haftayı bay olarak geçirdi.

B GRUBUNDA DERBİ SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR'UN

B grubunda ise zirve 2'de 2 yapan Bozkır Gençlerbirliği'nin oldu. Süper Gruptan düşen Bozkır ekibi tekrar Süper Gruba yükselmek istiyor.  Bu grupta haftya damgasını vuran maç 2 Seydişehir ekibinin karşılaştığı müsabaka oldu. Karşılaşmayı ligin tecrübeli ekibi Seydişehir Gücü 2-0 kazandı.  B Grubunda 2. hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde : Seydişehir Belediyespor-Seydişehirgücü:0-2, Karapınar Esnafspor-İ.Çumra Belediyespor:2-0, Bozkır Gençlerbirliği-Y.Emirgazi Belediyespor:3-0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.