Aksaraylı Sporcu Tekvando Milli Takımı'na Davet Edildi

Aksaraylı Sporcu Tekvando Milli Takımı'na Davet Edildi

Spor hayatını Aksaray’da sürdüren Emre Duman Tekvando Milli Takımı'na davet edildi. 28-30 Kasım tarihlerinde Antalya Belek’te yapılacak Türkish Open Teakwando Şampiyonası'na katılmak üzere milli takıma davet edilen Duman, sabırla ve büyük...

Spor hayatını Aksaray’da sürdüren Emre Duman Tekvando Milli Takımı'na davet edildi.

28-30 Kasım tarihlerinde Antalya Belek’te yapılacak Türkish Open Teakwando Şampiyonası'na katılmak üzere milli takıma davet edilen Duman, sabırla ve büyük disiplinle devam ettirdiği spor yaşamında milli takıma davet edilmesinden duyduğu mutluluğun çok büyük olduğunu söyledi.

Düzenlenen birçok müsabakalarda madalyalar kazandığını anlatan Duman, yıllardır azimle çalışarak yaptığı işte en iyisi olmak için mücadele ettiğini bunun da karşılığını milli takıma davet edilerek almanın sevincini yaşadığını söyledi.

Sporcunun antrenörü Nedim Öztürk de Aksaray’da her spor dalında çok başarılı sporcular bulunduğunu belirtti. Spor disiplini, gayret ve başarma isteğinin sporcu Emre Duman'ın isteklerine ve hedeflerine kavuşturduğunu ifade eden Öztürk, öğrencisinin çok daya iyi başarılar elde edeceğine inandığını kaydetti.

Öztürk, Aksaray’da spor altyapısının çok güçlü olduğunu sporun her dalında çok iyi başarılar elde edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.