"Akp, Politikadaki Yanlışlıkları Nedeniyle Kaosun Ve Gerginliğin Sebebi Oldu"

"Akp, Politikadaki Yanlışlıkları Nedeniyle Kaosun Ve Gerginliğin Sebebi Oldu"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında, "Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan gergin tablonun ortadan kaldırılması hükümetin görevi iken ne yazık ki bu güne kadar izlediği iç...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında, "Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan gergin tablonun ortadan kaldırılması hükümetin görevi iken ne yazık ki bu güne kadar izlediği iç ve dış politikadaki yanlışlıklar nedeniyle kaosun ve gerginliğin sebebi olmuştur." dedi.

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in CHP'nin kaostan beslendiği şeklinde açıklamasına tepki gösteren CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, "Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır anlayışı ile yapılan bir açıklamadır. Biz Fatma Şahin’i yanlış polemiklerle uğraşmaktan vazgeçip Gaziantep’in sorunları ile ilgilenmeye çağırıyoruz." diye konuştu.

    AK Parti'nin iş başına geldiğinden bu güne gerginlik ve kaos üzerinden siyaset yaptığı ve bundan nemalandığı belirten Göktan, “Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan gergin tablonun ortadan kaldırılması hükümetin görevi iken ne yazık ki bu güne kadar izlediği iç ve dış politikadaki yanlışlıklar nedeniyle kaosun ve gerginliğin sebebi olmuştur.” ifadelerine yer verdi.

    Gökdağ sözlerini şu şekilde sürdürdü: “AKP’nin ülkeyi ve bölgeyi kimlik, inanç ve mezhep ayrımcılığı üzerinden kutuplaştırma ve gerginliğe dayalı politikaları karşısında biz CHP olarak, ülkemizin kurtuluş ve kuruluşunda ortaya koyduğumuz birleştirici gücümüzü bu zor dönemde de daha etkili bir şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz. Birlikteliğimizin daha da güçlenmesi için çaba gösterip, terörün ülkemize taşınmasına izin vermeyeceğiz. Meydana gelen olaylar nedeniyle yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve halkımıza baş sağlığı diliyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için herkesi sorumlulukla davranmaya davet ediyoruz.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.