AKP ilçe ve belde adaylarını tanıttı

AKP ilçe ve belde adaylarını tanıttı

AKP Konya İl Teşkilatı büyükşehir, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını Konevinde düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Kamuoyunda da uzun zamandır beklenen 169 belde belediye başkan adaylarının da belirlenmesi ile AKP, Konya Büyükşehir, 31 ilçe ve 169 belde adaylarının tamamını açıklamış oldu. AKP Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Orhan Erdem, Hasan Angı, Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı ve çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen ve Meram İlçe Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, kendilerinin yerine aday gösterilen Uğur İbrahim Altay ile Dr. Serdar Kalaycı’ya başarılar diledi.

AKP Konya Milletvekili Sami Güçlü, adaylara kendi menfaatleri için değil halkın menfaati için görev yapmalarını tavsiye ederken yeni dönemde görev alacak başkan adaylarının çıtayı daha da yükseltmek için çalışmak zorunda oldukları gerektiğini söyledi. Hasan Angı’nın ise konuşmasında, “Belediye Başkan Adaylarımız bizlerin yüzlerini ‘Ak’ ettikleri için bu dönemde aday gösterildiler” şeklinde ki değerlendirmesi dikkat çekti.

AKP Konya İl Başkanı Faruk Dügen, mevcut belediye başkanlarının büyük hizmetlere imza attıklarını ifade ederken, “Başkanlarımız geçmişte yaptıkları hizmetler ile halkın mutluluğu için çalıştılar. Bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından AKP Konya İl Başkanı Faruk Dügen, 31 ilçenin ve ilçelere bağlı Beldelerin Belediye Başkan adaylarını hem basına hem salonda bulunan partililere tanıttı.

ALİ SAİT ÖGE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum