Akaryakıta dev bayram indirimi

Akaryakıta dev bayram indirimi

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıyacak. Benzin ve motorine bayramdan önce dev indirim gelecek. Vatandaşın bu indirimi sevinçle karşılaması bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları Kurban Bayramı öncesi bir nebze de olsa sürücüleri rahatlatacak çünkü benzin fiyatları ile motorin (dizel) fiyatları bir gün arayla indirim görecek. İşte sürücüleri biraz da olsa sevindirecek benzin ve motorin indirim miktarı…Peki benzin fiyatı için ne kadar indirim olacak?

Brent petrol fiyatı bugün 100 dolar altına inerek en düşük 98,50 doları gördü. Bu gelişmeyle birlikte sürekli zam gören akaryakıt fiyatları için bu kez çifte indirim beklentisi oluştu. Sektör kaynakları benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı için 8 ve 9 Temmuz’da indirim geleceğini bildirdi.

MOTORİN FİYATINA BAYRAM İNDİRİMİ

Şuan hali hazırda İstanbul’da 26 lira 65 kuruştan satılan motorin 8 Temmuz Cuma gününden itibaren geçerli olmak 2 lira 6 kuruş indirim görecek. Motorinin litre fiyatı son olarak 28 Haziran tarihinde 2 lira 50 kuruş 29 Haziran’da ise 84 kuruş indirim gelmişti.

BENZİNİN LİTRE FİYATI İÇİN DEV İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıtta en çok zamlanan ürünlerden biri de benzin fiyatları oldu. 25 lira 17 kuruştan satılan benzin de 9 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 82 kuruş indirim görecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum