Ak Partili Meclis Üyesi, Kobani Politikasından Dolayı Partisinden İstifa Etti

Ak Partili Meclis Üyesi, Kobani Politikasından Dolayı Partisinden İstifa Etti

AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Naif Sağlam, Kobani’de IŞİD saldırıları ve AK Parti hükümetinin sessizliğine dikkat çekmek için partisinden istifa etti. Bu zulme artık tahammül edemediğini belirten Sağlam, IŞİD çetelerinin...

AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Naif Sağlam, Kobani’de IŞİD saldırıları ve AK Parti hükümetinin sessizliğine dikkat çekmek için partisinden istifa etti. Bu zulme artık tahammül edemediğini belirten Sağlam, IŞİD çetelerinin Kobani’de insanlık dışı vahşetlere imza atarken AK Parti hükümetinin buna kayıtsız kalmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Van Büyükşehir Belediyesi ekim ayı meclis toplantısını VAN-TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Van Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Cahit Bozbay başkanlığında yapılan meclis toplantısına DBP’li ve AK Partili meclis üyeleri hazır bulundu. Açılış ve yoklamanın ardından gündeme geçildi. Gündeme maddelerine ilişkin yapılan görüşmelerin ardından gündem dışı söz alan AK Partili Van Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Naif Sağlam, Kobani'de IŞİD saldırıları ve AKP hükümetinin sessizliğine dikkat çekerek, bir AK Partili olarak kendisinin bu sessizliğe daha fazla katlanamayacağını ve mensubu olduğu AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Sağlam’ın istifa açıklamasının ardından gündem maddelerine geçildi. 1’nci gündem maddesi olan Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından tespit edilen bir konunun Ulaşım Komisyonu’na havale edilmesi talebi görüşüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.