AK Partili adaylar buluştu

AK Partili adaylar buluştu

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, 2024-2029 döneminde Karatay Belediye Meclisi’nde yer almak isteyen ve bu amaçla başvurusunu yapan aday adaylarıyla bir buluşma programı düzenledi.

Aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısına AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kollar Başkanı Erkam Alemdar, AK parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Karatay Belediye Meclisi’nde görev almak üzere AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler katıldı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Bizlere başvuran her isim bizim için önemli ve kıymetli. 37 asil, 37 de yedek adayın belirlenmesi konusunda işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ancak süreç tamamlandığında hangimiz hangi mevkide olursak olalım, Karatay’ımız ve Konyamız için ter dökmeye, gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ OLMAK ÖZELDİR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye meclisi üyesi adaylarının belirlenmesinin hem kendileri hem de teşkilatlar için hassasiyet ve titizlik gerektiren zorlu bir süreç olduğunun altını çizerek şunları aktardı: “Karatay’da meclis üyeliği yapmak özel bir şeydir ve bu kadim ilçede işinizi severek, birlik ve beraberlik içinde yaparsınız. Karatay Belediye Meclisi Üyelerinin en önemli özelliği de bugüne kadar olduğu gibi son 5 yılda da borçlanmaya faize el kaldırmamış olmalarıdır. Aday olarak belirlenecek isimlerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.