AK Parti İl Teşkilatından ilçe ziyaretleri

AK Parti İl Teşkilatından ilçe ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, milletvekilleri ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Hüyük, Beyşehir ve Seydişehire giderek burada bazı ziyaret ve programlar gerçekleştirdi

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, milletvekilleri ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Hüyük, Beyşehir ve Seydişehir’e giderek burada bazı ziyaret ve programlar gerçekleştirdi.

Hüyük’te AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, Beyşehir’de de siyaset Akademisi son dersine katılan İl Teşkilatı, Seydişehir’de ise ‘Haydi Çocuklar Camiye’ adlı projenin final programında çocukların mutluluklarına ortak oldu.

AK Parti İl Teşkilatı’nın ilçe programları Hüyük ile başladı. Burada AK Parti Hüyük İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İl Yönetimi, Hüyük İlçe Teşkilatı’nın haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe ve ilçe teşkilatını ziyaret ettikleri için İl Başkanı Ahmet Sorgun ve il yönetimine teşekkür eden AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Ali Kayhan, üyelik çalışmaları ile ilçede parti olarak yürüttükleri sosyal ve diğer faaliyetler hakkında il yönetimini bilgilendirdi.

 

İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ahmet Sorgun, İl Kongresi’nin ardından teşkilat çalışmaları kapsamında kaldıkları yerden devam ettiklerini söyledi. Bu bağlamda ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek teşkilatlarının son durumlarını ve ilçe ile beldelerin eksikliklerini, talep ve önerilerini konuşup çözüm üretme gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Sorgun şunları söyledi: “İl kongresinin yapılması ile işler bitmiyor. Tam tersine yeni başlıyor. Yoğun bir süreç daha bizleri bekliyor. Bizler, durmadan usanmadan milletimiz ve partimiz adına daha fazla ne yapabiliriz diye gayret ediyoruz. Bu yolda en büyük destekçimiz de ilçe ve belde teşkilatlarımız. Bu konuda sizlere bir teşekkür borcumuz var. Ne olursa ve ne zaman olursa olsun sizler her zaman ellerinizden gelenin en iyisini yaptınız. Bundan sonra da aynı hassasiyet ve sorumluluğa sahip olacağınıza olan inancım tamdır.”

AK Parti Konya İl Yönetimi, Hüyük programının ardından Beyşehir’e geçti. AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi son dersine katılan İl Yönetimi, Selçuk Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Pof. Dr. Abdullah Topçuoğlu tarafından verilen ‘Siyasal Kimlik’ konulu dersi dinledi.

 

AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın gün içindeki son ziyareti ise Seydişehir’e oldu. İl Yönetimi, Seydişehir Çevre, Kültür, Gençlik ve Sosyal Derneği tarafından organize edilen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ adlı projenin final programına katıldı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşın katıldığı programda AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, projede dereceye giren çocuklara hediyelerini verdi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.