AK Parti Hadim, Bozkır ve Taşkent danışma meclisleri gerçekleştirildi

AK Parti Hadim, Bozkır ve Taşkent danışma meclisleri gerçekleştirildi

AK Parti 28. ilçe danışma meclisleri kapsamında Hadim, Bozkır ve Taşkent'te danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

Mecliste, ilçe ve belde teşkilatlarının son durumları, yatırım, proje ve talepler konuşuldu.
     AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Bozkır yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yerel yönetimler, cumhurbaşkanlığı ve daha sonra ise milletvekilliği seçimleriyle yoğun bir sürece girdiğini ifade etti.
     Bu sürece hazırlıklı olarak girmek istediklerini kaydeden Sorgun, bu konuda tüm teşkilat üyelerine sorumluluklar düştüğünü dile getirdi.
     Sorgun'un ardından kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Suriye'de ölümlerin devam ettiğini, bu konuda Türkiye'nin elinden geleni yapmaya çalıştığını dile getirdi.
     Suriye'deki katliamların bir an önce durmasını ümit ettiklerini söyleyen Türkmenoğlu, dünya kamuoyunun bu duruma sessiz kaldığına vurgu yaptı.
     AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ise Hadim'de yaptığı konuşmada, terör saldırıları ve Afyonkarahisar'daki patlama sonucunda şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı diledi.
     Özkul, hiçbir terör olayının Türkiye'nin terörle mücadelesine ve ülke ilerlemesine engel olamayacağını bildirdi.
     AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise Taşkent'te yaptığı konuşmasında, Türkiye üzerinde birçok oyun oynandığını dile getirdi.
     Bu oyunların güçlü Türkiye sayesinde bertaraf edileceğine işaret eden Üzülmez, şunları kaydetti:
     ''Teşkilatlar olarak bizler de bölgesinde güçlü bir ülke olmaya devam edebilmemiz için gerekli çalışmamızı yapmalıyız. Üye sayımızı arttırmalı, teşkilatlarımızı eğitmeli ve daha disiplinli olmaya gayret etmeliyiz. Bu sayede Türkiye 2023 hedefine daha emin adımlarla ilerleyecektir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.