AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'ndan tanışma ve kaynaşma yemeği

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'ndan tanışma ve kaynaşma yemeği

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.
     Ereğli Şeker Fabrikası Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Koordinatörü İl Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer ve çok sayıda partili katıldı.
     Eğer, partinin hizmet kalitesini daha da yükseklere çıkaracaklarını belirterek, Ereği'nin, bölgesinde lider ilçe olması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını kaydetti.
     Yönetim Kurulu ile birlikte ilkeli ve dürüst siyaset adına yapacakları çalışmaların partiyi daha iyi noktalara getireceğine de değinen Eğer, ''Ereğli'nin daha fazla hizmet alması noktasında konuların takipçisi olacağız'' dedi.
     AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu ise yeni teşkilatın Başbakan Erdoğan ve partiye yakışır şekilde çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, Ereğli'nin böylesine genç ve dinamik ilçe teşkilatına ve bir bölge milletvekiline sahip olmasının büyük bir şans olduğunu söyledi.
     İlçe teşkilatlarını vücudun kılcal damarlarına benzeten Zorlu, kılcal damarların vücudun en uzak noktasına dahi kan ulaştırdığını ve yaşamsal faaliyetlerin devam etmesini sağladığını vurgulayarak, ilçe teşkilatlarının da hizmet noktasında tıpkı kılcal damarlar gibi vazife gördüğünü söyledi.
     Ereğli, Karapınar, Halkapınar ve Emirgazi ilçelerinden de sorumlu olduğunu belirten Zorlu, hizmeti en çok hizmet talebinde bulunanların alabileceğini kaydetti.
     Ereğli'nin görev sürecinde çok daha fazla yatırım alacağını bildiren Zorlu, Ereğli'ye yapılması planlanan Gençlik Merkezi için yer tespitinin yapıldığını, bu proje için 2 milyon lira harcanacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.