AID’ten Küçükkendirci’ye ziyaret

AID’ten Küçükkendirci’ye ziyaret

Uluslararası Doktorlar Derneği (AID- Alliance of International Doctors) Konya Şube Yönetimi, İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hasan Küçükkendirci’yi ziyaret etti.

Konya AID Şube Başkanı Mustafa Necati Özkan, Başkan Yardımcısı Adnan Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Konya İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç Dr. Hasan Küçükkendirci ile Telafer Mahallesinde yapılacak sağlık taraması ve derneğin yürüttüğü uluslar arası çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmaya katkısının tartışılamayacağını belirten Küçükkendirci, “Görüyoruz ki sivil toplum kuruluşlarımız artık sınır tanımıyorlar, yüzlerce yıllık dayanışma kültürümüzle, sadece içinde bulunduğu toplumun değil, tüm Dünya insanlarının yardımına koşuyorlar. Bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduk, Konya İl Sağlık Müdürlüğü olarak yapılacak çalışmalara her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Uluslararası Doktorlar Derneği, gönüllüleri aracılığı ile din, dil, ırk, etnik köken, milliyet ayrımı yapmadan tüm dünyada tıbbi yardım ve desteğe ihtiyaç duyan insanlara ulaşmaya çalışan bir dernek olarak faaliyet gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.