Ahmet Remzi Hatip vefat etti

Ahmet Remzi Hatip vefat etti

19. Dönem Konya Milletvekili (Refah Partisi) Ahmet Remzi Hatip (Ahmet Atak) vefat etti. 86 yaşındaki siyasetçinin vefat haberinin ardından başsağlığı mesajları arka arkaya geldi.

Necmettin Erbakan'ın dava arkadaşlarından 19. Dönem Konya Milletvekili (Refah Partisi) Ahmet Remzi Hatip (Ahmet Atak) vefat etti. 86 yaşındaki siyasetçinin vefat haberinin ardından başsağlığı mesajları arka arkaya geldi.

Vefat Haberinin ardından Saadet Partisi genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak da Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Konya eski milletvekillerimizden Ahmet Remzi Hatip beyin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet  ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.”

Merhaba Gazetesi olarak merhum Hatip’e Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına da başsağlığı dileriz.

AHMET REMZİ HATİP KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir. Ankara Maiyet Memurluğu, Andırın, Senirkent, Sarıcakaya Kaymakamlıkları, Serbest Ticaret, İzmir Karşıyaka Belediye Şube ve Zatişleri Müdürlüğü, Devlet Planlama Teşkilatı Müşavir Araştırmacılığı ve Teşvik ve Uygulama Dairesi Başkan Yardımcılığı, Başbakanlık Yatırımları ve İhracatı Geliştirme ve Teşvik Bürosu Başkanlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Dairesi Müşavirliği, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği ve Teşvik Kurulu Üyeliği, İzmir Sanayi ve Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyet Senatosu Konya Üyeliği (5 Haziran 1977 – 12 Eylül 1980), TBMM XIX. Dönem Konya Milletvekili yapmıştır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.