Ahmet Davutoğlu yeni il yönetimiyle tanıştı

Ahmet Davutoğlu yeni il yönetimiyle tanıştı

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığını ziyaret etti

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bir dizi ziyaret ve açılış için Konya’ya gelen Bakan Davutoğlu, İl Başkanlığı ziyaretinde 7 Nisan Cumartesi günü yapılan 4. Olağan İl Kongresi’nde seçilen il yönetimi ile tanıştı. Ziyarette Bakan Davutoğlu’nun yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ve il yönetim kurulu üyeleri ile İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi de hazır bulundu.

Ziyarette AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hitap eden Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Nisan Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Kongre Salonu’nda yapılan 4. Olağan İl Kongresi’nin sonuçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Bakan Davutoğlu şunları söyledi: “7 Nisan Cumartesi günü il kongremizi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in kongremizi onurlandırması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Gerçekten çok güzel bir kongre oldu. Ben kongrenin bu güzel havada oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetime seçilen tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum. Büyük bir sorumluluk aldınız. Bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Önceki yönetim kurulu üyelerine de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.