Afyon İgm’nin 2015 Bütçesi 110 Milyon Lira Olarak Hedeflendi

Afyon İgm’nin 2015 Bütçesi 110 Milyon Lira Olarak Hedeflendi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, 2015 mali yılı bütçesini 110 milyon lira olarak gerçekleştirmek istediklerini söyledi. İller Bankası'ndan gelecek ödeneğin biraz daha artmasıyla bütçeyi bu şekilde gerçekleştirmek istediklerini...

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, 2015 mali yılı bütçesini 110 milyon lira olarak gerçekleştirmek istediklerini söyledi. İller Bankası'ndan gelecek ödeneğin biraz daha artmasıyla bütçeyi bu şekilde gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sel, “Beş yıl boyunca bugüne kadar yaptığımız bütçeler hep denk bütçelerdi. Hiçbir zaman afaki şeyler yapmadık. Bu bütçemizin ilk iki yılında kapanan beldelerin alt yapı sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz.” dedi.

Kapanan belediyelerin ödeneğinin 5 yıl boyunca geleceğini belirten Sel, kapanan belediyelerin köy statüsüne düşmesinin de üzücü olduğunu belirtti. Kapanan beldelerin en iyi köy statüsüne ulaşacaklarını ifade eden Sel, “Ancak, en iyi köy statüsüne ulaşacaklar. Biz kapanan 47 beldemizi öncelikle köylerimizdeki hizmet seviyesine çıkaracağız. Çünkü köylerimizdeki hizmetlerimiz daha fazla. İstisnalar hariç içme suyu, kanalizasyon problemleri yok. Yol probleminin büyük bir bölümü halledilmiş. Parke taşları döşemesi yüzde 80 seviyesine ulaşmış durumda. Kapanan beldelerimizin de alt yapı hizmetlerini çözmek için gayret sarf edeceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.