Adnan Polat, Mevlana’yı ziyaret etti

Adnan Polat, Mevlana’yı ziyaret etti

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında dün Konyaspor’un konuğu olan Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, maç öncesi Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.

Müze girişinde Hz. Mevlana'nın 22. kuşak torunu Esin Çelebi Bayru'yla karşılaşan Adnan Polat, müzeyi Bayru'yla birlikte gezdi. Hz. Mevlana'nın sandukası başında dua eden Adnan Polat, daha sonra müzedeki eserleri tek tek inceleyerek müze yetkililerinden eserler ve müze hakkında bilgi aldı. Müze ziyareti sırasında Galatarasaylı taraftarlarla bol bol fotoğraf çektiren Adnan Polat, müze çıkışında yaptığı açıklamada, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etmeyi uzun zamandır istediklerini ve bu ziyaretten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, "Burada ayrıca büyük bir sürprizle karşılaştım. Hz. Mevlana'nın torunu olan Esin Hanım benim Işık Lisesi'nden okul ablam olur. Yıllar sonra onunla bu mekanda karşılaşmak çok büyük bir tesadüf ve mutluluk oldu benim için" dedi.
Adnan Polat'la karşılaşmanın kendisi için de büyük sürpriz olduğunu ifade eden Esin Çelebi Bayru ise, "Kendisiyle sadece okuldan arkadaş değil aynı zamanda akrabayız da. İkimizin yeğenleri geçtiğimiz günlerde evlendi. Biz ailecek Galatasaylıyız. Her ne kadar Konyalı ve Konyaspor'lu olsak da babam ve dedem Galasataray Lisesi mezunu ve Galatasaraylılardı. Galatasaraylılık bize dede mirası yani. Bugün inşallah iyi olan kazansın diliyorum" şeklinde konuştu.
Adnan Polat'ın okuldayken sportif faaliyetlerde faal bir öğrenci olduğunu ifade eden Bayru, "Kendisi okuldayken basketbol ve voleybol takımlarında oynuyordu. Kendisini zevkle izlerdik. O yıllarda da mesuliyet almayı severdi ve aldığı mesuliyetin altından başarıyla kalkardı. Şu an hayatında da aynı şeyleri yapıyor ve kendisini iftiharla takip ediyoruz" dedi.
TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Takım olarak alınan kötü sonuçlar sonucu takımın moralinin bozulduğunu ifade eden Adnan Polat, "Gittiğimiz her yerde bize taraftarlarımız tam destek veriyor. Buna çok ihtiyacımız var. Özellikle futbolcularımızın buna çok ihtiyacı var. Emin olun bu sonuçlardan en çok üzülen onlar. Üzüntülerinden sokağa çıkamıyorlar. Üzerlerinde büyük baskı var. Bu çocukları kazanmamız lazım. Bu nedenle hep destek, tam destek lazım. Şimdi düşündüm de Hz. Mevlana'ya kadar gidersek o da Galatasaraylı çıkabilir" şeklinde ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.