Adnan Öztürk çok ağır konuştu

Adnan Öztürk çok ağır konuştu

Galatasaray kulübü ikinci başkanı Adnan Öztürk katıldığı programda çok ağır sözler sarfetti..

Adnan Öztürk TRT SPOR'da yayınlanan İşte Goool programına yaptığı açıklamalarda şu anki kötü gidişin hiç önemli olmadığını söyledi.

"Fatih Terim bunun gibi ne badireler atlattı" diyen Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü; Fatih Hoca bunun gibi yüzbinlerce krizin içinden başarıyla çıkmıştır. Dolayısıyla bizim Fatih hocaya futbol anlamında tecrübe verebileceğimiz, akıl verebileceğimiz bir durum ortada yoktur. Biz futbolcularımızın, teknik ekibimizin, taraftarlarımızın moralini yüksek tutmak için ne gerekiyorsa yaparız.

Cluj maçı öncesi Galatasaraylı taraftarlara da mesaj veren Öztürk, "Şampiyonlar Ligi maçlarında çok ayrı bir hava oluyor. İlk 2 maçta aldığımız yenilgiler moralimizi bozmamalı" diye konuştu. 

ALBAYRAK'A HAK VERDİ

Abdürrahim Albayrak'ın bütün vaktini Florya'da geçirdiğini ve futbolcuların yaşadığı hayal kırıklığını, moral bozukluklarını en iyi gören kişi olduğunu söyleyen Öztürk, Albayrak'ın önceki gün basın mensuplarına söylediği "Tekrar bu oyuncular milli takıma çağrılınca ne diyeceksiniz" sitemine de hak verdi.

Öztürk, "Toplumlarda 2 çeşit insan vardır. Bir çeşit, çalışır, çabalar bir şey üretmeye çalışır; bir diğer grup ise dedikodu üretir, spekülasyon yaratır. Bundan pirim yaparlar. Biraz ağır olacak ama ben bu tip insanlara asalak diyorum. Böyle insanlara suç bulmamak lazım. Bizim gibi sporla ilgilenen insanların bu tip asalaklara farklı muamele göstermes, gerekir. Bu tip insanları kaale alınmaması gerekir. Yapmamız gereken tek şey yönetici olarak, sporcu olarak, taraftar olarak bu insanları kaale almamaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.