Adnan: İyi değildik

Adnan: İyi değildik

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğanın prenslerinden olan Adnan Güngör, ligin ilk yarısında beklentilerin altında kaldıklarını, ikinci yarıda ise takviyelerle daha iyi olacaklarını söyledi

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan’ın vazgeçemediği oyunculardan birisi olan Adnan Güngör, beklentilerin gerisinde tamamladıkları ilk yarının ardından iyi bir hazırlık dönemi geçirip takıma kazandırılacak transferlerinde katkısıyla ikinci devrede daha da başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
Sezon başında transfer edilen ve 15 maçta 1255 dakika forma giyerek Konyaspor’un sezonun ilk yarısındaki kadroda yer bulan  4.oyuncusundan bisirisi olan Adnan Güngör, 2010-2011 sezonunu ikinci devrede gösterecekleri performansla iyi bir yerde bitireceklerini ifade etti.
Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olmalarına rağmen sezon içerisinde sıkıntılar ve şanssızlıklar yaşadıklarını sözlerine ekleyen Adnan Güngör, “Yeni oluşturulan bir ekip olmamıza rağmen sezon öncesinde gerek Kızılcahamam gerekse Avusturya’da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bursaspor yenilgisi ile başladığımız sezonda sahamızda oynadığımız ilk maçta Eskişehirspor’u yenmemiz güven açısından çok iyi oldu. Gaziantepspor deplasmanında iyi oynadığımız maçta uydurma bir penaltı ile berabere kalarak kaybettiğimiz puanlar sıçrama yapmamıza engel oldu. Kendi sahamızda ve deplasmanda oynadığımız maçlarda duran toplardan yediğimiz goller bizim gibi ligin yenisi olan ekiplerin ihtiyacı olan puanları alamamasına ve dolayısıyla da başarısız olmasına sebep oldu. Manisaspor deplasmanında uzatma dakikalarında gelen galibiyetle mücadeleci oyunumuzun karşılığını almış ve büyük bir moral motivasyon kazanmıştık. Yine bir sıçrama yapabileceğimiz maç olan Kayserispor karşılaşmasını duran toptan son dakikalarda yediğimiz golle puansız kapatmamız buna izin vermedi. Antalyaspor maçıyla başlayan dönemdeki mücadeleci, istekli ve galibiyete götürecek oyunumuzun karşılığını özellikle iç sahada oynadığımız bir maçta puan olarak alamadık. İç sahada kaybettiğimiz puanlar bizim ilk yarı sonunda sıralamada istemediğimiz bir yerde olmamıza neden oldu. Bakıldığında kaybettiğimiz maçlardan 6’sının 1-0’lık skorlarla olduğu görülüyor. Kendi sahamızda puan kaybettiğimiz maçlardan 3’ünü kazanmış olsak bugün devre arasına daha üst sıralarda, moralli ve rahat girmiş olacaktık. Fakat bunda başarılı olamadık. İlk yarıyı değerlendirdiğimiz zaman beklentilerin gerisinde olduğumuzun farkındayız” diye konuştu.
Ligin ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha da zorlu geçeceğini bildiklerini sözlerine ekleyen Adnan Güngör, “Takımlar farklı hedefler peşinde koşacakları için başarılı olma adına mutlaka kadrolarını takviye edecekler. Takımımızda da aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak. İyi bir devre arası hazırlığı geçirerek uyum sorunu yaşamadan sezonun ikinci devresine başlamak ve alacağımız başarılı sonuçlarla Konyaspor’u ligde tutmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bizim en büyük ihtiyacımız Konya kamuoyunun da şehrin ileri gelenlerinden iş adamlarına, taraftarından basınına kadar herkesin ve her kesimin bize daha fazla destek vermesi, yanımızda olması” şeklinde görüş belirtti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.