Adım adım şampiyonluğa

Adım adım şampiyonluğa

Süper Amatör Lig'de Selçuklu Belediyespor'u 2-0 yenen Selçukspor liderliğini sürdürürken Seydişehir'i 3-1 yenen Ereğlispor zirve takibini sürdürdü

Konya Süper Amatör Lig'in 19.hafta maçında ligde şampiyonluk mücadelesi veren Selçukspor, Dumlupınar Sahası'nda Selçuklu Belediyespor'u ağırladı. Selçukspor rakibini 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktı.Hakan Ünal yönetimindeki Selçukspor sahaya; Barış, Soner Şahin, Cafer Dolapçı, Mustafa Melekoğlu, Halil Candemir, Yasin Başaytaç, Hasan Kabak, Ali Doğan, Hakan Koç, Mustafa Yıldırım ve Sait Berat Tapu ilk 11'i ile çıkarken konuk takım Selçuklu Belediyespor ise; Zeki İyitartar, Sadık Kanat, Hidayet Ertifkit, Mevlüt Kılıç, Ali Acar, Revep Erkmen, M.Ali Üzüm, Kadir Küçüksarı, Fatih Güneş, Furkan Kaya, Celalettin Yatmaz ilk 11'i ile çıktı.

SELÇUK HIZLI BAŞLADI

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Selçukspor, maçta 90 dakika boyunca rakibinden üstün olarak oynadı. Maça hızlı başlayan Selçukspor, Berat Tapu, Hasan Kabak ve Mustafa Yıldırım ile yüz 100'lük net gol fırsatlarından yararlanamadı. Sarı-lacivertlileri öne geçiren golü 40.dakikada Mustafa Yıldırım kaydetti. Sağ taraftan Ali Doğan'ın kullandığı kornere iyi yükselen Mustafa Yıldırım takımını 1-0 öne geçirdi. Yedikleri golle demoralize olan Selçuklu Belediyespor 3 dakika sonra yeniden benzer bir pozisyonla 2.golü kalesinde gördü. Sağ taraftan Ali Doğan'ın kullandığı kornere yükselen Halil Candemir takımının 2.golünü kaydederken maçın skorunu tayin etti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda her iki takım yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve mücadele Selçukspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

SELÇUKSPOR PUANINI 37'YE YÜKSELTTİ

Selçuklu Belediyespor'u 2-0 yenerek ligde şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakan Selçukspor, aldığı galibiyetle puanını 37'ye yükseltti. Selçuklu Belediyespor ise 30 puanda kaldı. Ligin 20.haftasında Selçukspor, Beyşehir Belediyespor'a konuk olurken Selçuklu Belediyespor ise evinde Kulu Belediyespor'u ağırlayacak.

EREĞLİ ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Konya Süper Amatör Lig'de 19.hafta maçları oynandı. Seydişehir Belediyesi Sanayispor'u 3-1 yenen Ereğlispor zirve takibini sürdürdü. Ligde bu hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: “Seydişehir Belediyesi Sanayispor 1-3 Konya Ereğlispor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor 1-1 Muhasebe Gençler, Kulu Belediyespor 3-1 Ç.Çumra Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği 3-2 Karapınar Belediyespor.”

AHMET SÜTCÜ – BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.