Adana’da Terör Örgütü Yandaşlarına Şafak Baskını

Adana’da Terör Örgütü Yandaşlarına Şafak Baskını

Adana’da izinsiz gösteri yapıp, polise taş, havai fişek ve molotof bombaları ile saldıran PKK yandaşlarına yönelik operasyon düzenlendi.    Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kobani’yi bahane ederek sokakları...

Adana’da izinsiz gösteri yapıp, polise taş, havai fişek ve molotof bombaları ile saldıran PKK yandaşlarına yönelik operasyon düzenlendi.

    Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kobani’yi bahane ederek sokakları kapatan, araçları ve dükkanları yakarak kamu binalarına zarar veren, polise molotof bombası, havai fişek ve taşla saldıran terör örgütü yandaşlarının evlerine sabaha karşı baskın yaptı. Terör, asayiş, çevik kuvvet, özel harekat, polislerinin yer aldığı operasyona havadan da destek verildi. Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Barbaros, Yenibey, Hürriyet, Denizli, Gürselpaşa, Mithatpaşa, Şakirpaşa, Ova, Onur ve Uçak mahallelerinde yaklaşık bir çok noktaya yapılan baskınlarda evlerde yapılan açılmayan kapılar koç boynuzu ile kırılarak içeri girildi. Baskın yapılan yerlerde gerçekleştirilen aramalar sırasında bir evde 3 tabanca, bir sallama diye tabir edilen bıçak ve bir pompalı tüfek çıktı.

    Operasyonda 30’dan fazla kişi de gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.