Adana zor deplasman

Adana zor deplasman

Atiker Konyaspor yarın deplasmanda Adanaspor’a konuk olacak. Haftalardır galibiyete hasret olan yeşil-beyazlı ekip ligde kalma adına son şanslarını kullanan Çukurova temsilcisi ile zor bir 90’a çıkacak

Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında deplasmanda Adanaspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekibi Adana’da zor bir deplasman bekliyor.

KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

Atiker Konyaspor’un  rakibi Adanaspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Turuncu beyazlı ekip sezonun ikinci yarısına Levent Şahin ile iyi bir çıkış yaparak başlamasına rağmen son 3 maçta yenilmekten kurtulamadı. Adanaspor son üç maçında kalesinde 10 gol gördü. Adanaspor son dönemde kalesini savunmakta zor günler yaşıyor. Sezonun ikinci yarısında Adanaspor’un kalesini devralan eski Konyasporlu Charles İtanje, 3 maçta kalesini kapatmayı başaramadı ve 10 gol yedi. Turuncu-beyazlılar ligde toplam 36 gol kalesinde görürken bunun 10’u son üç maçta görmüş oldu.

ÇIKIŞ MAÇI OLARAK BAKIYOR

Adanaspor Atiker Konyaspor ile oynayacağı maça yeniden çıkış gözüyle bakıyor. Saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmayı planlayan turuncu-beyazlı ekip hazırlıklarını bugün tamamlayacak.  Adanaspor iç sahada oynadığı 11maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 6 yenilgi aldı.

İKİ TAKIMDA GALİBİYETE HASRET

Atiker Konyaspor ve Adanaspor son 4 haftadır maç kazanamıyor.  Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 4 maçta 2 yenilgi 2 beraberlik alırken Adanaspor ise son 4 maçta 3 yenilgi bir beraberlik aldı. Zorlu mücadele öncesinde  iki takımın ilginç istatistiği dikkatlerden kaçmadı

KARTAL DEPLASMANDA DA TUTUK 

Atiker Konyaspor son dönemde iç sahada kazanmakta zorlanırken deplasmanda oynadığı maçları da kazanamıyor.Yeşil-beyazlı  ekip deplasmandaki son maçını Alanyaspor’a karşı 3-2 kazanmıştı. Bu maçın ardından kupada dahil 6 maça çıkan yeşil-beyazlılar galibiyet yüzü göremedi. Temsilcimiz 6 maçlık periyotta 4 kez mağlup oldu. 2 maç ise eşitlikle sona erdi.

Konyaspor dış sahada lig ve kupada son 6 maçta Akhisar Belediyespor, Trabzonspor, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarını kaybederken, Karabükspor maçından ise beraberlikle ayrıldı. 

Konyaspor, Aykut Kocaman yönetiminde de en fazla deplasman mağlubiyeti serisini gördü. Kocaman yönetimindeki Konyaspor ilk kez üst üste üç maç mağlup oldu.    

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.