Adana Devlet Tiyatrosu’nda Sevgili Doktor İzleyici Karşısında

Adana Devlet Tiyatrosu’nda Sevgili Doktor İzleyici Karşısında

Adana Devlet Tiyatrosu geçen sezon oyunu olan Sevgili Doktor ile 18-29 Kasım tarihleri arasında yeniden izleyici karşısına çıkacak.Adana Devlet Tiyatrosu yapımı, geçen sezon oyunu olan ve seyircinin büyük beğenisini toplayan Anton ÇEHOV’un...

Adana Devlet Tiyatrosu geçen sezon oyunu olan Sevgili Doktor ile 18-29 Kasım tarihleri arasında yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı, geçen sezon oyunu olan ve seyircinin büyük beğenisini toplayan Anton ÇEHOV’un yazdığı, Zeynep Su Kasapoğlu’nun yönettiği oyun salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 20.00’de, cumartesi günleri saat: 15.00 ve 20.00’de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak. Sevgili Doktor adlı oyun, insanların güçlerini ve güçsüzlüklerini soruşturan, sınıfsal ayırımları ele alan, sömüreni ve sömürüleni güldürerek seyirciye sunan, birbirinden bağımsız 8 kısa oyundan oluşuyor. Tirajı komik oyunun dekor tasarımı Hakan Dündar’a, kostüm tasarımı Funda Karasaç’a, müzikleri Alper Maral’a, ışık tasarımı ise H. İbrahim Karahan’a ait. 03-08 yaş arası küçük seyirciler için ise 16 Kasım Pazar günü saat 11.00’de, 19 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Merhaba Hayat adlı çocuk oyunu perde açacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.