A101 Ramazan’a hazır

A101 Ramazan’a hazır

En hızlı büyüyen perakende zinciri unvanına sahip olan A101 Marketler Zinciri, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde müşterilerini farklı alternatiflerle karşılama çalışmalarını tamamladı. A101, Ramazan Ayı’na özel hediye çekleri ve hediye kartlarının tanıtımını

Düşük fiyat, yüksek kalite anlayışıyla hizmet veren A101 Marketler Zinciri, bu yıl da firmalara ve yardımda bulunmak isteyen müşterilerine Ramazan Ayı’na özel “Alışveri Çeki” ve “Alışveriş Kartı” seçeneklerini sunuyor. Firmanın Konya-Karaman ve Aksaray bölgelerindeki çalışmaları ve Ramazan Ayı’na özel hazırlıkları hakkında bilgiler veren A101 Marketler Zinciri Konya Genel Müdürü Muharrem Etik, Ramazan Ayı’nda yaşanan güzelliklere katkı da bulunabilmek için farklı seçenekler hazırladıklarını dile getirdi. Konya’da Ramazan Ayı’nın çok daha yoğun duygularla yaşandığını kaydeden Genel Müdür Etik, “Bizler de bu atmosfere uygun planlar yaptık. Müşterilerimiz Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine ya da firmalar çalışanları için diledikleri ürünlerden, diledikleri para miktarına göre özel erzak kutuları hazırlatabilecekler. Bu hediye kutularını Türkiye’nin her yerine ulaştırabileceğiz. Ya da istenilen para miktarınca hazırladığımız Hediye Çekleri ile gıdadan zücaciyeye kadar çek sahiplerinin dilediği ürünü almasına olanak sağlayabilirler. Biz ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenlere hediye çeklerini öneriyoruz. Böylece çeki verdikleri kişi dileği ürünü alma özgürlüğüne kavuşmuş oluyor” dedi. Özellikle firmaların fatura karşılığında tercih ettiği Alışveriş Kartı hakkında da bilgiler veren Etik, “Ramazan Ayı’na özel olarak çıkarttığımı Hediye Kartları, birçok avantaj barındırıyor. Kart sahipleri 3 ay içerisinde Türkiye’nin her noktasındaki A101 mağazalarında dilediği ürünü alabilecekler. Bununla birlikte özellikle şirketler personeline ya da ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için aldığı bu kartlar karşılığında kurumlarına fatura edilmesini sağlayabilecekler. 25 TL tutarlı bu kartlar, hem firmalar hem de kart sahibi olan kişiler için büyük avantajlar barındırıyor” diye konuştu.

DÜŞÜK FİYAT YÜKSEK KALİTE

Firma olarak her zaman en düşük fiyatla en kaliteli ürünleri müşteriye ulaştırma misyonunu taşıdıklarını dile getiren Genel Müdür Etik, “Ramazan Ayı’nda da tıpkı diğer aylarda olduğu gibi kaliteli ve düşük fiyatlarla hem ulusal markalı hem de kendi markalı ürünlerimizi müşterilere ulaştırmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nın müşterilerimiz için hem güzel hem de bereketli geçmesi için A101 olarak üzerimize düşeni yapma çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu. Akkonak Restourant'ta yapılan toplantıda ayrıca A101 Konya Bölge Satış Müdürleri Erol Balkan, Bukle Ünlüer ve Kenan Buzpınar ile Mağaza Geliştirme Müdürü Mehmet Akif Güzel, Mali ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Kibar da yer aldı, önümüzdeki önem içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum