A 2 Takım'ın konuğu Bursaspor

A 2 Takım'ın konuğu Bursaspor

TFF A2 Ligi 2.Grupta mücadele eden Konyaspor bugün sezonun 11. hafta ve devrenin son maçında bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.

TFF A2 Ligi  2.Grupta mücadele eden Konyaspor bugün sezonun 11. hafta ve devrenin son maçında  bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumu Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak. Müsabakayı  Ankara Bölgesi Hakemi Gökmen Arda yöhetecek. Arda'nın yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesinden U. Yüce Aydemir ve Ahmet Çağatay Gür yapacak. Maçın 4. hakemi ise Konya bölgesinden Mehmet Deniz Gönen. Grupta istediği çıkışı yakalayamayan Torku Konyaspor son olarak Boluspor deplasmanından 3-0 'lık ağır bir yenilgi döndü.

Yeşil-beyazlı ekip oynayacağı Buraspor maçını kazanarak yeni bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. 11 takımlı grupta 9. sırada bulunan Torku Konyaspor devreye daha üst sıralarda girmeyi planlıyor. Bugüne kadar 9 maç oynayan yeşil-beyazlı ekip 3 galibiyet 1 beraberlik 5 te yenilgi aldı. Bu müsabakalarda 11 gol atan Torku Konyaspor kalesinde 17 gol gördü. Rakip Bursaspor ise Torku Konyaspor'un bir basamak üzerinde 8.sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip 9 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgi aldı. Bu maçlarda 11 puan toplayan Bursaspor 12 gol atarken kalesinde ise 18 gol gördü. Lig'in son haftalarında yaşadığı düşüşü Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile 1-1 berabere kalarak devam ettiren, yeşil-beyazlılar, Bolu deplasmanından da eli boş döndü ve haftayı yenilgi ile kapattı.  Bu yenilgiyi telafi etmek isteyen Torku Konyaspor'da tek hedef 3 puan Ligde 11. haftanın programı ise şu şekilde: Galatasaray- TKİ Tavşanlı Linyitspor, Derince Belediyespor -Kasımpaşa Bucaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Torku Konyaspor- Bursaspor, Manisaspor-Boluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.