A 2 Takım Kayserispor karşısında

A 2 Takım Kayserispor karşısında

TFF A 2 Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor bugün grubun son maçında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TFF A 2 Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor bugün grubun son maçında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kayserispor Tesisleri 3 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Kırşehir bölgesi hakemlerinden Halil Koyuncu yönetecek. Koyuncu’nun yardımcılığını Soner Küçük ve Murat Yağlı yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ahmet Sabuncu.

Öte yandan Konyaspor sezonun 17. hafta maçında sahasında Mersin İdmanyurdu ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu beraberlikle puanını 37 yaptı ve averajla zirvedeki yerini korudu. Genç kartalı aynı puanla Medical Park Antalyaspor takip ediyor. Grubun liderini son hafta oynanacak karşılaşmalar belirleyecek. Grupta ilk iki sırayı alan takımlar final grubunda yer alacak. 0 puandan başlayacak Final grubunda maçlar, çift devreli lig usulüne göre 14 hafta sürecek.

Kademe grubu müsabakalar sonucunda, gruplarında 3-9. ve 4. grupta 3-10. sıralar arasında yer alan takımlar, aldıkları Kademe grubundaki puanlarından devam ederek çift devreli lig usulüne göre Klasman grubunda yer alacak. Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek.

Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük - 4.lük maçı oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geride kalan hafta Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kaldı. Konyaspor grubun son maçında ise deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Grupta 17 maç oynayan Kayserispor 3 galibiyet 2 beraberlik 12 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip bu maçlarda 11 puan topladı. Grupta oynanan 17. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 18. hafta programı şu şekilde: Adanaspor A.Ş.1–0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor 4-1 Kayserispor, Elazığspor 0–1 Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor 3–2 MKE Ankaragücü, Konyaspor 0–0 Mersin İdman Yurdu. 18. hafta programı: 18.Hafta: Medical Park Antalyaspor - Kayseri Erciyesspor, Gaziantep B.Ş.–Elazığspor, Kayserispor-Konyaspor MKE Ankaragücü -Adanaspor A.Ş. Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.