40 Yıllık Eşini Öldüren Zanlı: 'Çamaşırımı Neden Çaldın?' Deyince Tartıştık

40 Yıllık Eşini Öldüren Zanlı: 'Çamaşırımı Neden Çaldın?' Deyince Tartıştık

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ,40 yıllık eşini öldüldükten sonra yaşadığı vicdan azabı sonrası polis merkezine giderek teslim olan cinayet zanlısı olay anını anlattı. 65 yaşındaki Mehmet Kuru, polis merkezinde verdiği ifadesinde, "Yaklaşık...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ,40 yıllık eşini öldüldükten sonra yaşadığı vicdan azabı sonrası polis merkezine giderek teslim olan cinayet zanlısı olay anını anlattı. 65 yaşındaki Mehmet Kuru, polis merkezinde verdiği ifadesinde, "Yaklaşık 7-8 yıldır aynı apartmanda ayrı yaşıyorduk. Bana olay günü 'çamaşırlarımı neden çaldın?' diye sordu. Yüzüme anahtar fırlattı. Bu sırada canım yanınca karımı iterek düşürdüm." dedi.

Çocukları tarafından apartmanda merdivenler üzerinde ölü bulunan ve belediye tabibinin 'normal ölüm' raporu verdiği 57 yaşındaki Emine Kuru'nun, cinayet sonucu öldüğü ortaya çıkmıştı. Aynı gün çocukları tarafından toprağa verilen Emine Kuru'nun ölümüne sebep olduğu için vicdan azabı çeken eşi Mehmet Kuru, polis merkezine gelerek teslim oldu. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Mehmet Kuru'nun ifadesine ulaşıldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Mehmet Kuru, olayın, 'çamaşırlarımı neden çaldın?' sorusu yüzünden eşiyle aralarında tartışma çıktığını öne sürdü. Mehmet Kuru, olayı şöyle anlattı:

"Eşim Emine Kuru ile aynı binada farklı dairelerde oturuyorduk. Yaklaşık 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Beş katlı binanın tamamı bana aitti. Eşim üçüncü katta oğlumuz ile birlikte yaşıyordu. Ben de binanın dördüncü katında yaşıyordum. Olay günü, eşim yaşadığım daireye gelerek, 'Sen, benim iç çamaşırlarımı neden çaldın?' diyerek bana saldırarak elinde bulunan anahtar tomarını yüzüme fırlattı. Canım yanınca eşimi ittim. Eşim, 'Hacı' diye bağırınca boğazına bastırmaya başladım. Yaklaşık olarak 3-5 dakika eşimin boğazına dizim ile bastırdıktan sonra hareketsiz kaldığını gördüm. Eşimin öldüğünü düşünerek üzerimi giyindikten sonra evden dışarıya çıktım. Bu sırada telefonu da kapattım. Polis merkezine teslim olduğum saate kadar dışarılarda gezindim. Eşimi öldürdüğümü düşündüğüm için çalışmış olduğum iş yerine gitmedim."

MEZARDAN ÇIKARTILIP OTOPSİ YAPILDI

Mehmet Kuru'nun ifadesi sonrası cumhuriyet savcılığından alınan izin ile Emine Kuru'nun cesedi aynı gün mezardan çıkartılıp, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Sorgulaması yapılan Mehmet Kuru, cinayet suçundan adliyeye çıkartıldı. Nöbetçi mahkemede ifade veren Mehmet Kuru, tutuklanarak cezaevine konuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.