4 aşamalı metro projesi

4 aşamalı metro projesi

Toplu ulaşımla ilgili önemli projeleri olduğunu açıklayan Mustafa Özkafa, 4 aşamalı metro düşündüklerini, nüfusun yoğunluğuna göre metro, hafif metro, metrobüs ve tramvay ile toplu ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti

29 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa çalışmalarına devam ediyor. Katıldığı özel TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Özkafa, kendilerinin görmezden gelindiği belirterek, her şeye rağmen fırtına gibi estiklerini söyledi. Yaptıkları hizmetlerin marka olduğunu belirten Özkafa, şuan ki belediyenin yaptığı çalışmalarının patentinin kendi dönemlerinde olduğunu söyledi. Toplu ulaşımdan, sosyal belediyeciliğe kadar en büyük hizmetlerin kendi döneminde yapıldığına dikkat çeken Özkafa, yeni dönemle ilişkin köklü projeleri olduğunu vurguladı.

SAADET PARTİSİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR
Kendilerine olan ilginin arttığını söyleyen Mustafa Özkafa, medyanın Saadet Partisi’ni görmezden geldiğini söyledi. Özkafa; “Şimdi YSK’nın seçim pusulasında partilerin sıralarını açıklıyor. Televizyonları açtığınızda, Seçmen pusulası haberi verirken Saadet Partisi’nin adı geçmiyor. AKP, CHP ve MHP’den bahsediliyor, Saadet Partisi’nden bahsedilmiyor. Biz 40 yıllık partiyiz. Geçmişimizde Kıbrıs harekâtını yaptık, Ağır sanayi hamlelerini yaptık, 54. Erbakan hükümeti döneminde efsane hizmetleri gerçekleştirdik ve belediyecilikte tarih yazdık. Şimdi de halkımızın yeniden teveccühünü kazanan bir parti olarak gümbür gümbür geliyoruz. Tüm bu hizmetlerimize rağmen görmezden geliniyoruz” dedi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜZ, BİZİZ!
Toplu ulaşımla ilgili önemli projeleri olduğunu vurgulayan Mustafa Özkafa, 4 aşamalı metro düşündüklerini söyledi. Nüfusun yoğunluğuna göre şehir merkezinin farklı bölgelerine Metro, hafif metro, metrobüs ve tramvay ile toplu ulaşımı nihai çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Özkafa, kendi başkanlığı döneminde proje çalışmalarının yapıldığını ama görev süresinin yetmediğini söyledi.
SİYASİ ÇEKİŞMELERİN MİLLETE FAYDASI YOK!
Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Mustafa Özkafa, son yıllarda izlenen gerilim üzerine kurulan çatışmacı siyasi anlayışın ülkeye fayda getirmediğini, milletin hiçbir derdinin çözülmediğini söyledi. Özkafa, “Hükümet millet için var. Milletimizin sorunlarını çözmek için var. Milletimiz hükümeti, müreffeh bir hayat için, hizmet için seçiyor ve göreve getiriyor” dedi. Gelir dağılımındaki adaletsizliğe dikkat çeken Özkafa, Milli Görüş’ün iktidara gelmesi halinde çalışana en az 3 bin TL ücret vereceklerini, adil düzen ile üretimi ve istihdamı şahlandıracaklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum