2013’ün İlk Yarısında Yüzde 18 Büyüyerek Cirosunu 1,1 Milyar Liraya Çıkardı

2013’ün İlk Yarısında Yüzde 18 Büyüyerek Cirosunu 1,1 Milyar Liraya Çıkardı

Ülker markasıyla tanınan Yıldız Holding'in hakim hissedar olduğu organize toptan satış şirketi Bizim Toptan, 2013’ün ilk yarısını yüzde 18’lik büyüme ile kapattı.

Ülker markasıyla tanınan Yıldız Holding'in hakim hissedar olduğu organize toptan satış şirketi Bizim Toptan, 2013’ün ilk yarısını yüzde 18’lik büyüme ile kapattı. Geçen yılın ilk 6 ayında 900 milyon lira ciro yapan şirket, bu yılın aynı döneminde cirosunu 1 milyar 61 milyon liraya ulaştırdı.

Türkiye genelinde 144 mağazaya ulaşan Bizim Toptan'ın 2013’ün ilk yarısında ana kategori satışlarındaki büyümesi ise yüzde 23 oldu. Böylece 2012 yılının ilk yarısında 900 milyon lira ciro elde eden organize toptan şirketi, bu yılın ilk altı ayındaki cirosu 1 milyar lirayı aştı. Şirketin ilk 6 aylık brüt karı yüzde 23 artışla 98,3 milyon liraya, net dönem karı ise yüzde 30 artarak 15.6 milyon liraya ulaştı.

Bizim Toptan Genel Müdürü Recep Özalp, Türk ve Dünya ekonomisinde yaşanan göreceli yavaşlamaya rağmen yılın ilk yarısında, özellikle ana kategori satışlarındaki artışın dikkate değer olduğuna işaret etti. Özalp, "Yılın ilk yarısında, hızlı tüketim ürünleri toptan satış sektörünün büyümesinden çok daha güçlü bir büyüme göstererek pazardaki stratejik konumumuzu güçlendirdik." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.