2 polisi şehit eden teröristler ölü olarak ele geçirildi

2 polisi şehit eden teröristler ölü olarak ele geçirildi

Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nu şehit eden, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan teröristlerden 4'ü ölü olarak ele geçirildi.

Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere araç içerisinden uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, Genç ilçe girişinde polislerle çatışmaya girdi.

4 TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Genç ilçesi Murat Nehri köprüsü kavşağında konuşlanan polisler, Bingöl'den Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan teröristlerle karşılaştı.

Eylemi yaptıktan sonra Genç ilçesi üzerinden kırsala kaçmaya çalışan teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada saldırgan teröristlerden 4'ü ölü olarak ele geçirildi. Kaçan bir PKK'lının yakalanması için operasyon sürüyor.

HAİN PUSU: 2 ŞEHİT

İl Emniyet Müdürü Ürker beraberindeki personelle Yenişehir Mahallesi Yeşim Sokak'ta emniyet asayiş yoklaması sırasında, binek araçtan inen şahıslar tarafından uzun namlulu silahla saldırıya maruz kalmış, saldırıda ağır yaralanan Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olmuş, ağır yaralanan İl Emniyet Müdürü Ürker ile bacağından yaralanan polis memuru Uğur Adlı tedavi altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.