2.Amatör'de 5.hafta maçları oynandı

2.Amatör'de 5.hafta maçları oynandı

Konya 2.Amatör Küme A,B,C ve D gruplarında 5.hafta karşılaşmaları oynanadı. Gruplarda oynanan maçlar sonucunda Akşehir Gençlikspor, Havzanspor, Konya Kara Kartallar ve Akören Kültürspor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

GENÇLİK YENİLGİSİZ YOLA DEVAM EDİYOR

A Grubu'nda bu hafta oynana karşılaşmalar sonucunda Akşehir Gençlikspor liderliğini sürdürdü. Yenilgisiz yoluna devam Gençlikspor aynı ilçe takımı olan Akşehir Birlikspor'u 4-1 mağlup etti.Yunakspor evinde ağırladığ Altuntaşspor'u 4-0 mağlup ederek rakibin ateşin içine atarken grupta oynanan bir diğer müsabakada ise Tuzlukçu Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Seyranspor'u 4-1 mağlup etti.

KARTALLAR 4X4

B Grubu'nda Gölyazı Belediyespor'un bay geçtiği haftada Konya Kara Kartallar evinde ağırladığı Hilalspor'u 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Grupta son sırada bulunan Yeniceoba Gençliği evinde ağırladğı Hilalspor ile 4-4 berabere kaldı.

HAVZAN ÇUMRA'DA GÜLDÜ

C Grubu'nda bu hafta birbirinden önemli karşılaşmalar oynandı. Grupta lider konumda bulunan Havzarspor deplasmanda konuk olduğu grup ikincisi İçeri Çumra Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. C Grubu'nda oynanan bir diğer mücadelede ise Ak İnşaat Sanayispor evinde ağırladığı Ergesspor'u 2-1 mağlup ederken Alibeyhüyüğü Yardımlaşma Derneği ise haftayı bay geçti.

MAÇ OYNAMADAN LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

D Grubu'nda ise Akören Kültürspor bay geçtiği haftada liderliğini sürdürdü. Grupta Huğluspor ile Maliyespor 0-0 berabere kalırken Yeni Meramspor ise evinde ağırladığı Hadimspor'u 7-2 mağlup etmeyi başardı.

HAMDİ BUĞUR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.