1.Amatör'de 4.hafta maçları oynandı

1.Amatör'de 4.hafta maçları oynandı

Konya 1.Amatör Küme'de 4.hafta maçları geçtiğimiz pazar günü oynandı.

Konya 1.Amatör Küme'de 4.hafta maçları geçtiğimiz pazar günü oynandı. A Grubu'nda Sarayönüspor haftayı lider olarak kapatırken B Grubu'nda ise Ilgın Belediyespor haftayı lider olarak kapattı. A Grubu'nda Monivaspor haftayı bay geçerken B Grubu'nda ise Selçuklu İdmanyurdu bay geçti.

YENİLGİYE RAĞMEN LİDER

1.Amatör Küme A Grubu'nda geçtiğimiz haftayı lider olarak kapatan Sarayönüspor, Cihanbeyli Belediyespor'a 1-0 yenilmesine rağmen liderliğini sürdürdü. Monivaspor ise haftayı bay geçti.Grupta bu hafta oynanan maçlarda elde edilen sonuçlar şöyle: "Cihanbeyli Bld.Spor  1-0  Sarayönüspor, Demirspor 4-2 Taşkentspor, Altınekinspor 4-2 Y.Emirgazi Bld.Spora, Monivaspor – Bay."

ILGIN LİDER KAPATTI

B Grubu'nda ise 4.haftada nefes kesen karşılaşmalar oynandı. B Grubu'nda Yeni Doğanhisarspor'u 3-0 yenen Ilgın Belediyespor haftayı lider olarak kapatırken Selçuklu İdmanyurdu ise haftayı bay geçti. Grupta bu hafta oynanan maçlarda elde edilen sonuçlar şöyle: "Seydişehir Gücü  1-0 Derebucak Bld.Spor, Çelik Duş Doğuşspor 1-1 Mobilyacılar Sitespor, Ilgın Bld.Spor  3-0     Y.Doğanhisarspor, Selçuklu İdmanyurdu – Bay."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.