Zorlu bir etap bizi bekliyor

Zorlu bir etap bizi bekliyor

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir Elazığspor maçıyla birlikte başlayacak seride birbirinden zor ve önemli maçlara çıkacaklarını söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir Elazığspor maçıyla birlikte başlayacak seride birbirinden zor ve önemli maçlara çıkacaklarını söyledi 

 

Konyaspor’un Elazığspor maçıyla birlikte başlayacak seride birbirinden zor ve önemli maçlara çıkacağını söyleyen teknik direktör Osman Özdemir, ilk yarıda ortaya konulan başarılı performansın ikinci devrede de tekrarlanması halinde hedef ulaşacaklarını söyledi.
Kamp dönemini değerlendiren  Osman Özdemir, Bizim adımıza pozitif ve gayet olumlu bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız iki hazırlık maçı bizim için ilk yarının devamı niteliğinde oldu. 12 günlük kamp döneminden takım olarak memnunuz” derken, hafta sonu deplasmanda oynanacak Elazığspor 17.hafta maçı ile ilgili olarak, “Sadece Elazığspor maçı değil ondan sonra oynayacağımız 3 maç da zor olacak. Zorlu bir etap bizi bekliyor. Ama bundan kaçış yok ve bu maçlar oynanacak. Tabi ki gönlümüzden geçen, düşüncelerimiz ve duygularımız bu maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmak” görüşlerine yer verdi.

Hakan Aslantaş'ın takımdan ayrılmasını da değerlendiren Osman Özdemir, "Olan ile ölene çare yok. Allah herkesin yolunu açık etsin. İnşallah orada da başarılı olur. Bundan sonra biz kendi iç bünyemizde çözüm arayacağız. Mutlaka ki çözümü de bulacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde görüş belirtti.

Bir basın mensubunun 'İkinci yarı için en önemli transferimiz genç oyuncularımızın kazandığı maç tecrübesi olacak demiştiniz. Bununla birlikte kadrosunu takviye eden takımlar var. Sezonun ikinci yarısından beklentileriniz neler olacak?' sorusuna  Osman Özdemir, "İkinci yarı daha zor olacak. Takımların büyük bölümü eksiklerini transfer yaparak giderdiler. Bizim eksik anlamında fazla sıkıntılarımız yok ama belli başlı sıkıntılarımız var. Biz bunları biliyoruz. Ama bunları dile getirmenin bir anlamı yok. Bizim için önemli olan oyuncu kaybetmemekti. Ama maalesef oyuncu kaybettik. Bu süreç bizim için iyi olmadı. İlk yarıda genç oyuncularımızın performansı bizi açıkçası ümitlendirdi. Ama genç oyuncuların istikrarı konusunda kafamda soru işaretleri var. Onlar ilk yarıda performanslarını devam ettirerek bu olumsuzluğu silerlerse Konyaspor ikinci yarıda da başarılı olabilir" cevabını verdi.

NİYAZİ İLE YOLLAR AYRILDI

Transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapma şansı olmayan Konyaspor, Hakan Aslantaş’tan sonra Araplarspor’dan yeşil-beyazlı ekibin alt yapısına kazandırılan Niyazi Nayernazlı ile de yollarını ayırdı. 22 yaşındaki savunma oyuncusu, 2010 yılının Nisan ayında profesyonelliğe geçiş yaparken geçtiğimiz sezonda Denizli Belediyespor takımında forma giymişti. Bank Asya’da ligin ilk haftasında Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor maçlarında son dakikalarda forma şansı bulan genç futbolcu, Torku  Şekerspor maçında 90 dakika görev almıştı.Yeşil-beyazlı ekibin Antalya kampında  Altay ve Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçlarında da görev alan Niyazi Nayernazlı’nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Konyaspor yönetimi bir açıklama yaparak, genç futbolcuya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yönetimin açıklaması şöyle: “Kulübümüz genç oyuncularımızdan Niyazi Nayernazlı’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşmaya vararak fesh etmiştir. Oyuncuya bugüne kadar Konyaspor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.