Zora talip oldum

Zora talip oldum

Karapınar Belediyespor'un teknik direktörlüğüne getirilen tecrübeli teknik adam Süleyman Körsu Karapınar Belediyespor'un işinin zor olduğunu ancak zoru başaracaklarını söyledi.

Karapınar Belediyespor'un teknik direktörlüğüne getirilen tecrübeli teknik adam Süleyman Körsu Karapınar Belediyespor'un işinin zor olduğunu ancak zoru başaracaklarını söyledi. Körsu, “Kolayı herkes yapar önemli olan zoru başarmak. Kalıcı değişiklikler yapacağız” dedi.

Geçen sezon Amatör Süper Grup'tan şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'eğ yükselen Karapınar Belediyespor teknik direktörlüğe tecrübeli teknik adam Süleyman Körsu'yu getirmişti. Körsu gazetemize bir ziyarette bulunarak takımdaki son gelişmeleri, gelecek sezondan beklentilerin ve projelerini anlattı. Karapınar Belediyespor'un şartlarının zor olduğunu aktaran Körsu, “Tesis ve maddi imkanlar anlamında önemli eksiklerimiz var. Grubumuz çok güçlü takımlardan oluşuyor. Ancak bütün imkanlarımızı seferber ederek Karapınar'ı başarıya ulaştıracağız” dedi.

TESİSLERİ YENİLEYECEĞİZ

Karapınar Belediyespor'un Konya'nın köklü kulüplerinden olduğunu belirten Körsu, “Ancak bu güne kadar önemli bir başarı elde edememiş. Maddi ve manevi anlamda destek bulamamış. Geçen yıl ki başarının ardından takımda yani bir hava mevcut. Karapınar’da son yıllarda sosyal ve ekonomik olarak önemli bir atılım gerçekleştirdi. Bundan sonraki süreçte de bu gelişim devam edecek. Buradaki en önemli nokta Karapınar Belediyespor bu değişim ve gelişimin neresinde olacağız. Biz emanetçi bir teknik direktör olarak gelmedik. Köklü değişiklikler planlıyoruz. Bu değişimin en önemli halkası tesisler. Bölgesel Amatör Lig'i kaldırabilecek anlamda tesislerimiz yok. Bunun mücadelesi veriyoruz. En kısa zamanda modern bir yapılanmaya girdik Karapınar Belediyespor'a yıllarca hizmet edecek önemli yapılar kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

KADROMUZU HAZIRLADIK

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Körsu, “ilk önceliğimiz mevcut kadro ile devam etmek. Geçen yıldan kalan 7-8 oyuncu ile anlaşma sağladık. Bir o kadar daha da yeni transfer yaptık. Ancak grubumuz çok güçlü. Bu grupta tutunabilmek için elimizi cebimize atarak güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Sezon hazırlıklarına başlayacağız. Günde çift idman ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından lige hazır hale geleceğiz” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ LİGDE KALMAK

Karapınar Belediyespor'un gelecek sezon ki amaçlarından ve hedeflerinden de bahseden Körsu, “Bol keseden atarak kimsede gereksiz beklenti oluşturmak istemiyoruz. Şampiyonluk hedefliyoruz dersek yalan söylemiş oluruz. Karapınar Belediyespor'un öncelikli hedefi ligde kalmaktır. Bunun için Sarayönü Belediyespor veya Çatalhüyük Çumra Belediyespor'dan birini sıralamada altımıza almak istiyoruz. Onların da güçlü kadro kurduğunu büyük yatırımlara yaptıklarını biliyoruz. Umarız ki aramızdan bir şampiyon çıkar hiç takımımız düşmez. Ama biz işimizi garantiye alıp ligde kalıcı olmak için çok çalışacağız” diye konuştu.

DESTEĞİ HİSSEDİYORUZ

Karapınar Belediyespor'un spor atmosferine bakıldığında pek çok yerde bulunmayacak bir ilgi ve hava olduğunu aktaran Körsu, “Ciddi bir oluşum içine girdik Sayın Belediye Başkanımızın ve Yönetimimizin de katkılarıyla yabancı olduğumuz bu lige tutunmaya çalışacağız. Eldeki kadro ve yeni katılan arkadaşlarla birlikte bir aile olarak başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.