Zor bir fikstür bekliyor

Zor bir fikstür bekliyor

Ligde ilk deplasman puanını Gaziantepspor karşısında alarak güven ve moral tazeleyen Torku Konyaspor, bu hafta Bursaspor maçıyla birlikte zor bir döneme girecek.

Gaziantep dönüşü bir gün izin yapan ve Pazar günü iç sahada oynanacak Bursaspor maçı hazırlıklarına dün başlayan Kartal’da sakat olan İshak ve Da Silva Ramos’un tedavileri de sürüyor. Torku Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü sona erecek ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. Hedef, Bursaspor’u da yenerek içi sahada galibiyet serisini devam ettirmek.

Torku Konyaspor, ilk yarıda kalan 9 hafta da zor maçlara çıkacak. Bursaspor maçının ardından deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, 11. hafta da Antalyaspor’u konuk edecek. Torku Konyaspor, 12. hafta da Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Temsilcimiz daha sonra sırasıyla iç sahada Rizespor, Karabükspor ve Eskişehirspor, deplasmanda da Akhisar Belediyespor ve Kayserispor ile karşılaşacak.

KARTAL 12. SIRADA

Spor Toto Süper ligde 8. hafta Fenerbahçe’nin liderliğiyle geride kaldı. Torku Konyaspor'un deplasmanda Gaziantepspor ile 3-3 berabere kalarak 10 puan ve averajla 12.sırada yer aldığı haftada oynanan maçlardan üçünü ev sahibi, üçünü deplasman takımları kazanırken, üç maçta beraberlikle sonuçlandı. Toplam 21 golün atıldığı haftada Trabzonspor-Sivasspor ve Beşiktaş-Rizespor maçlarında gol sesi çıkmadı. Haftanın en gollü karşılaşması ise, 3-3 sonuçlanan Gaziantepspor-Torku Konyaspor maçı olarak istatistiklere geçti. Bunu 1-3 tamamlanan Gençlerbirliği-Kasımpaşa maçı izledi. Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe deplasmanda kazanan takımlar oldu.

CUMA GÜNÜ 2 MAÇ VAR

Spor To5to Süper ligde 9. hafta perdesi Cuma akşamı oynanacak iki maçla açılacak. Programa göre, saat 20.00’de Fenerbahçe-Gaziantepspor ve Sivasspor-Kayseri Erciyesspor mücadele edecek.

Cumartesi günü 3 maç var. Saat 15.30’da Kardemir Karabükspor-MP Antalyaspor, 19.00’da Elazığspor-Gençlerbirliği ve Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Pazar günü, Eskişehirspor-Ç.Rizespor maçı saat 15.30’da başlayacak. Saat 19.00’da ise, iki maç oynanacak. Bu karşılaşmalarda Torku Konyaspor Bursaspor’u, Kayserispor Galatasaray’ı konuk edecek.9. hafta perdesi Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Kasımpaşa .-Trabzonspor maçıyla kapanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.