Zirveye sıkı tutun!

Zirveye sıkı tutun!

Elazığspora son dakika golüyle teslim olan Konyaspor, bugün Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda ki zorlu randevu saat 19’da başlayacak ve TRT 3’ten naklen yayınlanacak

Bank Asya 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor 18. hafta maçında bugün İstanbul deplasmanında ligin güçlü ekiplerinden biri olan Kasımpaşa ile karşılaşacak. İki takımın da zirve yarışı içinde olması maçın önemini bir kat daha artırırken, diğer takımların gözü de bu akşamki maçta olacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Elazığspor’a son dakika golüyle yenilen ve rakibiyle aradaki puan farkının açılmasını önlemeyen yeşil-beyazlılar, bu akşamki maçta mutlak kazanmak için sahaya çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
TRT 3’ten naklen yayınlanacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu ve triyosu yönetecek. Dün Konya’daki hazırlıklarını noktalayarak hava yoluyla İstanbul’a giden Konyaspor’da ülkesinin milli takımında bulunan Kere ile sakatlığı devam eden Ertuğrul kafilede yer almazken, Elazığspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve tedavisi süren Ali Dere’nin durumu bugün netlik kazanacak. Genç futbolcunun oynamak istediği ancak maç saatine kadar yapılacak kontrollerden sonra durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Ali Dere’nin oynamama durumunda yerine sol kanatta Serbay şans bulacak.
Kasımpaşa maçına büyük önem veren yeşil-beyazlılarda, galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor. Elazığ deplasmanında kaybedilen 3 puanın bugünkü maçta telafisinin yapılması için mücadele verileceği belirtilirken, yönetiminden zorlu maçta takımı yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Öte yandan yeşil-beyazlı futbolculara maç öncesinde galibiyet primi açıklanacak. Maçın zorluk derecesi nedeniyle yönetimin ekstra prim vaadinde bulanacağı öğrenildi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, ligde her maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, “Kasımpaşa da biz de aynı hedef için mücadele veriyoruz. Umarım her hangi bir aksilik olmadan istediğimiz 3 puanla İstanbul’dan döneriz” dedi.
KONYA MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR
Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a yapılan ziyarette öncülük yapan Konya milletvekillerine Konyaspor konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Şan, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek tüm zorlukların üstesinden geleceklerini bir kez daha gördüklerini söyledi. Konyaspor’un Konya şehri ve Konyalılar için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Şan, “Geçmişte yaşananlardan sonra ortaya çıkan prestij kaybını giderme ve en önemlisi de Konyaspor’un gerçek anlamda değerini kazanabilmesi adına yönetim kurulumuz gece gündüz demeden çok ciddi çalışmalar yaptı, projeler üretti. Tüm Konya’yı kucaklayan yönetim anlayışımızla zorlukların üstesinden gelme adına önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Konyaspor’a herkesin elinden geldiği kadarıyla destek vermesi, kulübümüzün içerisinde bulunulan durumdan bir an önce kurtulması adına adeta bir elzemdir. Bu görüşten hareketle Konya milletvekillerimizle yaptığımız istişareler sonrasında kendilerinin verdiği destekle birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı makamında ziyaret ettik. Konyaspor hakkında kendilerine bilgi verdik. Bizim adımıza son derece faydalı bir ziyaret oldu. Bu ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen Konya Milletvekillerimiz Mustafa Akış, Mustafa Kabakçı, İlhan Yerlikaya, Cem Zorlu ve Harun Tüfekçi’ye Konyaspor konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Konya’nın birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğinde üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur” dedi.
BANK ASYA’DA 18. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR
Bank Asya 1. Lig’e 18. hafta maçlarıyla devam edilecek. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 18. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 13.30 Kayseri Erciyesspor-Bucaspor (Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha) 16.00 Elazığspor-Kartalspor (Elazığ Atatürk) 19.00 Kasımpaşa-Konyaspor (Recep Tayyip Erdoğan) Yarın: 13.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Sakaryaspor (Tavşanlı Ada) 13.30 Boluspor-Giresunspor (Bolu Atatürk) 13.30 Akhisar Belediyespor-İstanbul Güngörenspor (Akhisar Belediye) 16.00 Adanaspor-Karşıyaka (5 Ocak) 19.00 Göztepe-Denizlispor (İzmir Atatürk) 23 Ocak Pazartesi: 20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor (Kamil Ocak).
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.