Zirve Üniversitesi, Transfere Doymuyor

Zirve Üniversitesi, Transfere Doymuyor

Türkiye Basketbol 3. Lig takımlarından Zirve Üniversitesi, 2014-2015 sezonunda başarıyı yakalamak adına sürdürdüğü transfer çalışmalarını bir bir sonuçlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosunu 9 genç sporcu ile güçlendiren yeşil-beyazlılar,...

Türkiye Basketbol 3. Lig takımlarından Zirve Üniversitesi, 2014-2015 sezonunda başarıyı yakalamak adına sürdürdüğü transfer çalışmalarını bir bir sonuçlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosunu 9 genç sporcu ile güçlendiren yeşil-beyazlılar, ekibine üç tecrübeli sporcuyu daha kattı.

Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsünde gerçekleştirilen ve Zirve Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdal Budak ile Antrenör Osman Yağcı’nın da hazır bulunduğu imza töreninde, sporcular kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar. Zirve Üniversitesi’nin yeni transferlerinden Levent Demirci Akhisar Belediyespor, Tayfun Karabey ise Melikşah Belediyespor’dan kadroya katıldı. Geçtiğimiz sezon da Zirve Üniversitesi takım kadrosunda yer alan Emin Akyiğit ise sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Zirve ailesine katılan sporcuları tebrik eden Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, "Yönetimimiz ve hocamız yeni sezona iddialı girmek, sezonu başarılı bir şekilde bitirmek için çok çalışıyorlar. Bu kapsamda takım kadromuza yeni ve başarılı oyuncuları dahil etmeye de devam ediyorlar. Takımımıza katılan yeni sporcularımızı tebrik ediyor, önümüzdeki sezonun hem onlar için hem de Zirve Üniversitesi için başarılı olmasını diliyorum." diye konuştu.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdal Budak ise "Takımımızı yeni sezon için güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda genç takımımıza tecrübeli isimleri de katıyoruz. Takımımıza katılan yeni sporcularımız Levent Demirci, Tayfun Karabey ve Emin Akyiğit’e başarılar diliyorum. Bu sezon çok başarılı bir sezon geçireceğimizi umuyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.