Zamlar vatandaşı perişan etti

Zamlar vatandaşı perişan etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, doğalgaz ve elektrik zamlarıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

 “Türkiye, giderek genişleyen küresel ekonomik krizin tehdidi altına girerken, ülkeyi yönetenler, ibret verici bir şaşkınlık içindedir” diyen Ali Yücel,
“ Güvensiz ortam, geleceğe dair kaygıları daha da arttırmaktadır. Ekonomi gemisi karaya oturan AKP hükümetiyse, akılcı çözümler bulup tedbir almak yerine kendisine hayalî bir rota tayin edip, gündemi saptırmaktadır. Nitekim başta Suriye olmak üzere bölge ülkelerinde meydana gelen olaylar, Türkiye’nin ana meselesiymiş gibi sunulup, gerçekçi olmayan bir dış politika yaklaşımıyla kamuoyu meşgul edilmektedir.  Tayyip Erdoğan yönetimindeki hükümetin üyeleri; terör, işsizlik ve yaklaşan ekonomik buhran gibi Türkiye’nin gerçek meselelerini unutturmak ve hamasî beyanlarla ekonomideki tehlike çanlarının sesini bastırmak istemektedir. Türkiye’nin millete acı veren gündemini değiştirme çabaları, giderek tırmanan ve tehlikeli surette artan terör eylemleri karşısında AKP hükümetinin çaresizliğini, aczini ve beceriksizliğini örtmeyecektir” değerlendirmesinde bulundu. Hükümetin seçim dönemi nedeniyle ertelediği zamların peşpeşe geldiğini ve vatandaşların perişan edildiğini anlatan Yücel, “Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde Vatandaşlarımızın kullandığı doğalgaza, elektriğe yapılan fahiş zamlar, hayat pahalılığını içinden çıkılmaz bir hale getirmektedir. Milletimiz bir yandan büyük bir sorun olan işsizlik ve yoksullukla boğuşmakta, bir yandan da içine düştüğü borç tuzaklarından ve hayat pahalılığından kurtulmak için çırpınmaktadır. İşçi, memur,esnaf,emekli ve asgari ücretlimizin bu süreçte mağduriyetlerinin artması ısınma problemlerinin fazlalaşması ile ilgili feryatları hükümetin gündeminde bile yoktur. Sonuç olarak vatandaşlarımızı soğuk ve problemli bir kış beklemektedir” dedi.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.