Zahmetsiz olmaz

Zahmetsiz olmaz

Kızılcahamam kampının futbolcular açısından çok yorucu geçtiğini belirten Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu, “Ancak zahmet olmadan rahmet olmuyor. Yorucu bir kamp oldu. Şimdi biraz tempoyu düşürüp lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi

Yeni sezon hazırlıklarını Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu, verimli geçen Kızılcahamam kampının ardından tempoyu biraz düşürerek artık lig maçlarına hazırlanacaklarını söyledi. Hazırlıkların iyi gittiğini belirten teknik direktör Nafi Bilaloğlu “Kızılcahamam kampının çok verimli geçtiğini söyleye bilirim, gayet güzel hazırlık müsabakaları oynadık.”

Bilaloğlu: “Kamp döneminde yorucu çalışmalar yaptık. Son döneminde yorulduk ancak ‘zahmet' olmandan 'rahmet' olmuyor. Kalan iki haftalık sürede günlük tek antrenmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fiziki anlamda toparlanacağımızı düşünüyorum. Lig öncesi son hazırlık maçımızı hafta sonunda Alanyaspor’un sezon açılışında oynayarak lige hazır olarak girmeyi hedefliyoruz. Bu maç bir anlamda da deplasman provası olacak. Bundan sonra çalışma tempomuzun artacağını söyleyebilirim, ama rakiplerimize karşı alacağımız tedbirler konusunda çalışmalar yapacağız” dedi.

Kulüplerde transfer çalışmaların hiçbir zaman bitmediğine değinen Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu “ Transferin son gününe kadar bu çalışmalar her zaman devam eder. Görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Eksik olarak tespit ettiğimiz bölgeler için görüştüğümüz isimler gelirse kuvvet kazanacağız. Gelmezse de kadromuz bu ligi taşıyacak kapasitede” ifadelerini kullandı.

ALİ KAÇTI İSMAİL VE VEDAT BEKLENİYOR

Konya Anadolu Selçukluspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Konyaspor'da düşünülmeyen Ali Dere, Muhammet Yürükuslu İsmail Güven ve Vedat Bora'yı isteyen yeşil-beyazlılar bu oyunculardan Ali Dere konusunda istidiği sonuca ulaşamadı. Zira Torku Konyaspor Ali Dere'yi PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Fethiyespor'a kiraladı. Konya Anadolu Selçukluspor'da ise gözler diğer genç oyunculara çevrildi. Özellikle takımının orta sahasında eksik olduğunu düşünen Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu Vedat Bora ve İsmail Güven'i takımında görmek istiyor. Bu transferlerin akıbeti önümüzdeki günlerde netleşecek. Anadolu Selçukluspor yönetimi ile Konyaspor yönetimi Birkaç gün içinde bir toplantı gerçekleştirecek ve oyuncuların son durumu konuşulacak. Muhammet Yürükuslu konusunda yönetimin nasıl bir tavır sergileyeği belli olmazken İsmail ve Vedat'ın büyük ihtimalle gelecek sezon Anadolu Selçukluspor forması giymesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.