Zafer yaşatın bize

Zafer yaşatın bize

Konyaspor, 15. hafta maçında bugün Adanaspor ile karşı karşıya gelecek Adana 5 Ocak stadındaki maç saat 19.00da başlayacak ve TVden naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Mete Kalkavan

Konyaspor, bugün Adanaspor ile karşı karşıya gelecek Adana 5 Ocak stadındaki maç saat 19.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, İstanbul bölgesinden Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılığını Hakan Atilla Gökbilgin ve Özgür Ertem yaparken, 4. hakem ise Serkan Ergün.Ligde istikrarlı bir performans gösteren ve 23 puanla 6. sırada yer alan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları galibiyete parolasıyla yapıldı.  Önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıkları tamamlayan yeşili-beyazlılar dün dinlendiler. Önceki akşam ki son antrenmanda Aykut Uluç takımdan ayrı olarak masör Ahmet Yıldız ile bir süre yürüyüş yaptıktan sonra düz koşu yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ve çıkış koşularıyla devam etti. Oyuncular daha sonra kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut ve penaltı çalışması yaparken, antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün öğle yemeğinin ardından Adana’ya giderek Seyhan otelde kampa girdiler. Konyaspor’da sakatlığı devam eden Ertuğrul ile sarı kart cezalısı Recep bugünkü maçta forma giyemeyecek. Temsilcimiz, Adanaspor maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Perez- Gökhan, Feyyaz (Serbay), Ali Dere- Robak.
ADANASPOR İLE 22. MAÇ
Konyaspor, Adanaspor ile bugün 22. maçına çıkacak. Bank Asya 1. Lig’in 15. haftasında konuk olacağı Adanaspor A.Ş. ile daha önce Süper Lig’de 8, Bank Asya 1. Lig’de 11, Türkiye kupasında 1 ve yükselme grubu 1 olmak üzere toplam 21 kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlıların galibiyetlerde rakibine üstünlüğü var. Buna göre, Konyaspor 10, Adanaspor A.Ş. 7 maçı kazanırken, 4 maç ise berabere tamamlandı. Son olarak 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig’de karşılaşan iki takım arasında oynanan iki maçta 0-0 sona ermiş, 17 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’da oynanan Bank Asya 1. Lig Yükselme grubu ilk maçında Konyaspor rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmişti.
Maçın hakemi Mete Kalkavan ise, Konyaspor’un bu sezon 2. maçına çıkacak. İstanbul bölgesi hakemi olan Kalkavan, yeşili-beyazlı takımına daha önce, 3. hafta da iç sahada oynanan ve Konyaspor’un 1-0 yenildiği Tavşanlı Linyitspor maçında düdük çalmıştı.
KUPA KURASI 12 ARALIK’TA
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; Konyaspor’un da mücadele verdiği Türkiye Kupası’nda 2. tur kura çekimi 12 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak kura çekimi Ankara Crowne Plaza Oteli’nde gerçekleştirilecek. Türkye Kupası 2. turunda Konyaspor ile birlikte ilk turu geçen 11, 2010-2011 sezonu sonunda Spor Toto Süper Lig’den düşen 3 takım ve aynı sezon Bank Asya 1. Lig’de oynayan, Spor Toto Süper Lig’e yükselemeyen 14 takımın oluşturacağı 28 takım mücadele edecek. Tek maçlı eleme usulüne göre oynayacak karşılaşmalarda kazanan takımlar bir üst tura çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.