Zade, sektörünün lideri

Zade, sektörünün lideri

Gıda sektöründeki 123 yıllık tecrübesini kalite ve teknolojiyle birleştiren Zade, geniş ürün yelpazesi ve insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan anlayışıyla bitkisel yağ sektörünün lider markalarınd

Gıda sektöründeki 123 yıllık tecrübesini kalite ve teknolojiyle birleştiren Zade, geniş ürün yelpazesi ve insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan anlayışıyla bitkisel yağ sektörünün lider markalarından biri oldu.

 

Türkiye’nin yükselen değeri Zade, 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda yer aldı. Bu yıl 19.’su gerçekleştirilen fuar, sektörün önemli markalarının stantları ve gerek yurt içi, gerekse yurt dışından gelen katılımcılarıyla oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

 

Gıda sektöründeki 123 yıllık tecrübesini kalite ve teknolojiyle birleştiren Zade, geniş ürün yelpazesi ve insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan anlayışıyla bitkisel yağ sektörünün lider markalarından biri oldu. Dünya standartlarının üzerinde teknolojiye sahip tesislerinde rafine ve soğuk pres yağ üretimi yapan Zade, kalitesini aldığı önemli belgelerle tescillerken yalnızca tüketicileri tarafından değil rakipleri tarafından da takip edilen bir marka haline geldi. Her geçen yıl önemli yatırımlar yaparak üretim kapasitesini arttıran ve bir dünya markası olmayı hedefleyen firma yetkilileri, bu amaçla dünyada ve Türkiye’de önemli fuarları takip edip yeni bağlantılar kuruyor ve her geçen gün dünyadaki bilinirliğini arttırıyor.

 

Bitkisel yağ sektörünün öncü markası Zade, Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri fuarında yerini alırken, sade ve modern standıyla ziyaretçilerinin beğenisini topladı. Standında rafine yağlardan öğütülmüş ürünlere, soğuk pres yağlardan organik yağlara kadar tüm ürün gruplarını sergileyen marka, ayçiçek yağı, mısır yağı ve zeytinyağı ile kızartılmış ürünleri ziyaretçilerine ikram etti.

 

Özellikle yurt dışından birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda Ürdün, Togo, Bulgaristan, Azerbaycan, İran gibi dünyanın farklı ülkelerinden gelen yatırımcılarla önemli görüşmeler yapıldı. Yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin Zade ürünlerine yoğun ilgi gösterdiği fuarda ayrıca Doğal Sağlık Kaynağı Naturel Yağlar tadım için açılarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Stantta Zade yağları ile kızartılan ürünler ise hafif tadıyla oldukça beğeni topladı.  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Büyükhelvacıgil’in de katıldığı fuarda Zade standı ziyaretçi akınına uğradı. Sektörün önemli isimlerini standında ağırlayan Zade iç piyasada da önemli bağlantılar kurdu. Dört gün süresince stantta ziyaretçileriyle buluşan Zade yönetici ve yetkilileri yoğun ve verimli bir fuar geçirmenin gururuyla fuarı tamamladı.

 

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.