Yusuf: Sezona iyi başlayacağız

Yusuf: Sezona iyi başlayacağız

Konyasporun Bank Asya 1.Ligde şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilmesinin gayet doğal olduğunu söyleyen Yusuf Kurtuluş, Bizim tek düşüncemizde bu hedefe ulaşılması dedi.

Takıma geç dahil olduğunu ifade eden Yusuf Kurtuluş, “Ancak arkadaşlarımız yoğun ve yorucu geçen iki kamp dönemi geçirdiler. Bu süre içerisinde yapılan çalışmalar ve oynanan hazırlık maçlarındaki düşünce sezona en hazır şekilde girebilmek. Bende antrenman eksiğimi gidermek için boş antrenman öncesinde ve sonrasında çalışıyorum. Bu takımda yer alan herkesin ortak düşüncesi Konyaspor’un başarılı olarak yeniden Turkcell Süper Lig’deki mücadelesine devam etmesi. Bunun için yola çıktık. Mutlaka yüzde yüz lige hazır olduğumuzu söyleyemeyiz. Ama her geçen hafta daha iyi olacağız ve lige ağırlığımızı koyacağız. Bunu en kısa sürede rakiplerimiz başta olmak herkese göstereceğiz” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibin Bank Asya 1.Lig’de şampiyonluğun en büyük favorisi olmasının gayet doğal olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncumuz Yusuf Kurtuluş “Konyaspor’un yeri camiasıyla, teknik heyeti ve oyuncu kadrosuyla bu lig değil. Bunun bilincindeyiz. Ligin başlamasıyla birlikte alacağımız başarılı sonuçlarla zirveyi yakalamak ve sezon sonuna kadar da bırakmak istemiyoruz. Birden çok takımın istediği ama sadece 3 takıma nasip olacak Turkcell Süper Lig’e ilk 2’ye girerek direkt yükselmek amacındayız” dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 23 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynanacak sezonun ilk maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Yusuf Kurtuluş, “Rakibimiz genç oyunculardan kurulu ve çok koşan bir ekip. Kendi sahalarında kazanarak sezona başlamak isteyeceklerdir. Bizde deplasmandan alacağımız iyi bir sonuçla uzun lig maratonuna moralli girmek amacındayız. Çalışmalarımız bu doğrultuda. Pazar günü Konya’yı sevindirecek bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.