Yürü be Selçuk!

Yürü be Selçuk!

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi mütevazi kadrosuna rağmen ligin tozunu attırmaya devam ediyor.

Son anda Erdemir'in isim hakkını satın alarak Beko Basketbol Ligi'ne yükselen ve kadrosunu sonradan oluşturan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, ligin en az bütçeli kadrosuna sahip olma, rotasyon eksikliği gibi dezavantajlarına rağmen ilk 6 maçta iyi bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekti. İçerde oynadığı bütün maçları kazanan ve deplasmanda oynadığı güçlü rakiplerine de kök söktüren Selçuk Kartalları 3 galibiyet 3 mağlubiyet ile Beko Basketbol Ligi'nin dev ekiplerinden daha iyi bir performans ortaya koydu.

DEVLERİ GEÇTİ

Beko Basketbol Ligi'nin 6. haftası sonunda 3 galibiyetle 9. sırada yer alan Selçuk Üniversitesi Beşiktaş İntegral Forex, Türk Telekom, Olin Edirne ve Royal Halı Gaziantepspor gibi güçlü takımları geride bıraktı. Geçen yılın şampiyonu Galatasaray ve Tofaş gibi ekiplerle aynı puana sahip olan sarı-mavililer gelecek adına umut verdi.

ZORLU PERİYOT BAŞLIYOR

Önümüzdeki hafta evinde Galatasaray Liv Hospital'i ağırlayacak olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni zorlu bir periyot bekliyor. Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe Ülker ve Karşıyaka ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi'nin durumu büyük ölçüde bu maçlar sonunda netleşecek. İlk 9 hafta sonunda Anadolu Efes dışında ligin güçlü takımları maçlarını tamamlayacak olan Selçuk Üniversitesi geriye kalan 7 maçta üst sıralar doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

YUNUS ALTINBEYAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.