Yozgatspor'a Muzlu Moral

Yozgatspor'a Muzlu Moral

Bir dönem Süper Lig'de Yimpaş Yozgatspor olarak yer alan ancak ardından büyük düşüş yaşayan Yozgatspor'un hedefi Spor Toto 3. Lig'e yükselmek.Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup'ta yer alan ve yeniden 3. Lig'e çıkabilmek için mücadele verecek olan...

Bir dönem Süper Lig'de Yimpaş Yozgatspor olarak yer alan ancak ardından büyük düşüş yaşayan Yozgatspor'un hedefi Spor Toto 3. Lig'e yükselmek.

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup'ta yer alan ve yeniden 3. Lig'e çıkabilmek için mücadele verecek olan Yozgatspor, ligin ilk haftasında konuk edeceği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu futbolculara muz ikramında bulundu.

Ligin ilk haftasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen kırmızı siyahlı ekip, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Saadetin Dülger, takımının çok iyi olduğunu ilk hafta oynayacakları maçın ardından ikinci haftayı da dinlenerek geçireceklerini hatırlattı. Dülger, ilk maçı kayıpsız kapatıp, eksiklikleri de daha net görme imkanı bulacaklarını ve bunu da dinlenecekleri hafta gidereceklerini kaydetti.

Kırmızı siyahlı ekibin Esentepe tesislerindeki antrenmanını izleyen Yozgat valiliği İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, futbolculara antrenman bitiminde muz ikramında bulundu. Yurtlu, takımı yakından takip ettiklerini, başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.