Yönetime talip var

Yönetime talip var

Konyasporda Genel Kurul hazırlıkları sürdürülürken, Kalkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kalkan bugün Konya Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı ile adaylığını açıklayacak

Konyaspor’da 18 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi hareket başladı. İşadamı Abdullah Kalkan bugün başkanlık adaylığını açıklayacak. Eski Başkanlardan Ahmet Şan’ın ise yeniden göreve gelmesi için baskılar her geçen gün artıyor.   Sezonu Bank Asya 1. ligine düşerek tamamlayan yeşil-beyazlılarda, 18 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylar belirmeye başladı. Konyalı işadamlarından Abdullah Kalkan, bugün Gazeteciler Cemiyetinde düzenleyeceği basın toplantısıyla Konyaspor Başkanlığına talip olduğunu kamuoyuna duyuracak. Kalkan Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Kakan’ın başkan adaylığını açıklamasından sonra liste çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Olağanüstü Genel Kurula sayılı günler kala, güçlü bir yönetimin oluşturulması için uğraş verilirken, eski başkanlardan Ahmet Şan’a da baskı yapıldığı ve yeniden başkanlık koltuğuna oturması için ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
AKYÜREK SESSİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Konyaspor’da 18 Haziran Perşembe günü yapılacak kongresi öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’te  sessizliğini korurken, kongreye Belediye destekli tek listeyle gidilmesi için uğraşılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya ve Konyaspor’u en iyi şekilde temsil edecek bir başkan ve yönetimin göreve gelmesi için yakınlarına imada bulunduğu öğrenilirken, Ahmet Şan’ın başkanlığı konusunda ise sessizliğini sürdürüyor.
YUSUF GENÇ: KONYASPOR SAHİPSİZ KALMAZ
Konyaspor eski asbaşkanlarından ve yeşil-beyazlı ekibin şampiyon olmasında da büyük katkısı olan Yusuf Genç, kulübün hiçbir dönemde sahipsiz kalmadığını, ancak işin başına seçkin insanların gelmesinin yararlı olacağını belirtirken, sanayici dostlarının kendisine böyle bir taleple geldiğini, ancak bu konuda kesin bir tavrının olmadığını söyledi. Genç, Belediye’nin bu işin mutlaka bir tarafında olmasının şart olduğunu ileri sürerek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’in, Konyaspor konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. Çünkü, bu şehirde kimse tek başına ortaya çıkıp bu enkazı temizleyip ayağa kaldıramaz. Bunun acısını tazeliğiyle yaşıyoruz. Kimse kusura bakmasın, ama Konya’da bu kulübü tek başına omuzlayacak bir yiğit yok. Sayın valimiz ve belediye başkanımız şehrin bütün akil insanları ile bir araya gelip, iyi bir yönetim oluşturmalı. Bizlerde bu şehrin sanayicileri olarak gereken desteği verelim” dedi.
Öte yandan Kuntoğlu başkanlığındaki yönetimin kongreye kadar iç ve dış transfer çalışmalarını yürüteceği öğrenildi. Konyaspor’dan alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle federasyona başvuran futbolculara birkaç hafta içinde ödeme yapılması gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.