Konyaspor'a sponsor olan dev holding konkordato ilan etti!

Konyaspor'a sponsor olan dev holding konkordato ilan etti!

Türkiye'de konkordato ilan eden firmalara bir yenisi daha eklendi. 2022-2023 sezonunda Konyaspor Basketbol takımına sponsor olan Ayos Holding konkordato ilan etti.

Ekonomik krizin sonucunda birçok firma konkordato ilan ediyor. Son yıllarda arta konkordato ilanları vatandaşı tedirgin ediyor. Konyaspor Basketbol takımına 2022-2023 sezonunda ana sponsor olan dev holding ekonomik krize dayanamayıp konkordato ilan etti.

ayos-1.webp

KONYA'DA DEV VİLLA PROJESİ YAPIYORLARDI

Aynı zamanda Antalyaspor'a sponsor olan holdingin konkordato ilan etmesi vatandaşı üzdü. Ayos Holding'in Konya'da dev bir villa projesi devam ediyordu. Ayos Holding Anonim Şirketi, Ayos Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayos Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, Ayos Temizlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ve Ayos Bilgi Teknolojileri ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi hakkında konkordato talebinde bulunulmuştu.

ayos-2.jpg

MAHKEME 2 AY EK SÜRE VERDİ

Mayıs ayında konkordato ilanı kabul edilen holdinge 2 ay ek süre verildi. İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararına göre Ayos Holding hakkında 6 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2 ay konkordato ek süresi verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum