Yönetimden istifa haberlerine tepki

Yönetimden istifa haberlerine tepki

Torku Konyaspor yönetimi, yönetim kurulu üyeleri Zeki Çimen ve Hasan Dağlı’nın istifası ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı

Torku Konyaspor yönetimi istifa ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaparak. Çıkan haberlere tepki gösterdi Yönetim Kurulunun açıklaması şöyle: "Bir taraftar grubunun başlattığı iftira ve karalama kampanyası neticesinde bir arkadaşımız istifa etmiş, ancak istifası Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmemiştir. Yaşanan gelişmeler sonucunda Futbol Şubesi Sorumluluğu görevinin bundan böyle Transfer Komitesinin diğer üyeleri tarafından 'Futbol Komitesi' adı altında devam ettirilmesine karar verilmiştir. Torku Konyaspor camiamızın meselelerinin tartışılabilmesi için eski başkanlarımız, yöneticilerimiz, taban birlikleri temsilcileri, taraftar sorumluları ve diğer tüm ilgililerin katılımını sağladığımız Yüksek Danışma Kurulu'nu oluşturduk. Bu oturumlarda Konyaspor'umuzun meseleleri ve kulübümüzle ilgili varsa sorunlar tartışılmak ve görüşülmek suretiyle en iyi karara varmanın gayreti içerisinde olunmaktadır.

Medyada yapılan haber, yorum ve yazılan yazılarla demokratik ortamlarda herkes belli hukuk kurallarına uyarak sonucuna katlanmak suretiyle istediğini ifade edebilir. Bizim temennimiz ve isteğimiz bunların 'Çamur at, izi kalsın' düşüncesinde olmaması, hakaret içermemesi, iftira atılmaması ve belden aşağı olmaması şeklindedir.

Torku Konyaspor'umuzun içerisinde bulunduğu şartlar hiç dikkate alınmadan, sadece ve sadece mevcut yönetimimizi yıpratma amaçlı olarak yapılan bu girişimlerin kimler tarafından ve hangi amaçlı yapıldığı bilinmektedir.

Yönetim Kurulumuz belli bir misyon ile bu göreve gelmiştir. Kapanmayla yüz yüze kalmış kulübümüzün itibarını tekrar kazandırmak, ekonomik yönden düzlüğe çıkarmaktan başka hiçbir amacı olmayan, zor dönemde görev alma cesaretini gösteren, tamamen Konya sevdalılarından oluşan yönetimimize destek olunacağına belli çevrelerin yönlendirmeleriyle taraftar gruplarımız anlaşılamaz bir şekilde zarar verme girişimlerine devam etmektedir.

Yönetim Kurulumuz göreve geldiği günün hedeflerini devam ettirmektedir. Herhangi bir tehdit ve şantaj ile bundan vazgeçecek değildir.

Her şey Konya için "Mesele Konyaspor ise gerisi teferruattır" düşüncesiyle hareket eden yönetimimize tüm camiamızın desteğini biliyoruz. Camiamızın beklentileri ve umutları noktasında hayal kırıklığı olmaması için görevimizi hedeflerimiz doğrultusunda neticelendirmek konusunda son derece kararlıyız.

Konyaspor'umuzu gerçekten ve şartsız, koşulsuz seven taraftarlarımızın bizlerin her zaman yanında olduğunu bilmekteyiz.

Bundan sonra tüm gücümüzü takımımızın daha da başarılı olması adına harcamamız gerektiğini, birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimizde neler yapabileceğimizi yakın zamanda gösterdiğimizi hatırlatarak tüm ilgililerden daha dikkatli olmalarını beklemekteyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.