Yönetim ve hoca transfer zirvesinde

Yönetim ve hoca transfer zirvesinde

Torku Konyaspor yönetimi teknik direktör Uğur Tütüneker ile yeni sezonun transfer planlamasının görüşmelerine başladı.u toplantıdan sonra çıkacak kararlar kamuoyu ile paylaşılacak.takımda kalacak ve takımdan bitecek

Torku Konyaspor’da hareket başladı. Şirketleşme konusunda ise çalışmalar devam ediyor. İstanbul’dan Pazartesi günü öğleden sonra Konya’ya gelen teknik direktör Uğur Tütüneker ile bazı yöneticiler  bir araya gelerek yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar. Bu görüşmenin ardından yeşil-beyazlı yöneticiler akşamda haftalık olağan toplantısını gerçekleştirerek görüşmeleri değerlendirdi.Torku Konyaspor yöneticileriyle teknik direktör Uğur Tütüneker arasında yapılan toplantıda, yeni sezonla ilgili görüşlerin masaya yatırıldığı ve fikir alış verişinde bulunulduğu kaydedildi. Yönetici ve teknik direktör Tütüneker arasındaki görüşmeler dün de devam etti. Öte yandan, Torku Konyaspor’da şirketleşme konusundaki çalışmalarında devam ettiği, bunun biran önce hayata geçirileceği bildirildi.. Şirketleşmeyle kulübün geleceğinin garanti altına alınacağı ve parasal konuların sağlam temellere oturtulacağı belirtildi.

7 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

Torku Konyaspor'da, sözleşmesi devam eden ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Semih Aydilek, Murat Kalkan, Atilla Yıldırım ve kaleci Deniz Öksüz ile birlikte, sözleşmesi sona eren Neca Fernandes, Sjoerd Adrianus Theodorus Ars ve Erkan Sekman ile yollar ayrıldı. Haber kulübün resmi internet sitesinden kamuoyu ile paylaşıldı.

EN BAŞARILI 3. TAKIM

Torku Konyaspor 34 maçlık normal sezon ve 3 maçlık play-off serisi değerlendirmesine göre,  2012-2013 sezonunda oynadığı 37 lig maçında 16 galibiyet, 10 beraberlik, 11 yenilgi alırken, deplasmanda topladığı 26 puanla en başarılı üçüncü takım olma başarısını gösterdi.

PTT 1. Lig'de, 34 haftalık normal lig maratonunda yeşil beyazlılar, 14 galibiyet, 10 beraberlik, 10 yenilgilik bir performans sergileyerek toplam 52 puan topladı. Özellikle ligin ilk yarısında ve ikinci yarının ilk haftalarında iç sahadaki kötü performansıyla dikkat çeken Kartallar, Denizlispor maçıyla birlikte iç sahada yakaladığı çıkışla oynadığı maçlarda 7 galibiyet çıkartarak 26 puan topladı ve genelde, iç saha performansları dikkate alındığında 11. sırada yer aldı.

Torku Konyaspor, deplasmanda da iç sahadaki performansıyla eşdeğer bir performans ortaya koydu. Dış sahada 7 galibiyet, 5 beraberlik, 5 yenilgi alan ve 26 puan toplayan temsilcimiz, Kayseri Erciyesspor ve Boluspor'un ardından deplasmanda en başarılı üçüncü takım olarak istatistiklere geçti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.