Yönetim hakemlere tepki gösterdi

Yönetim hakemlere tepki gösterdi

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 17. Haftaya dahil maçta deplasmanda Aliağa Petkim’e mağlup olurken, maçın ardından sarı-mavili ekibin yöneticileri federasyona tepki gösterdi.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 17. Haftaya dahil maçta deplasmanda Aliağa Petkim’e mağlup olurken, maçın ardından sarı-mavili ekibin yöneticileri federasyona tepki gösterdi. Bugüne kadar ciddi hakem hatalarına maruz kalmasına rağmen hiçbir zaman federasyon ve MHK aleyhinde açıklama yapmayan, “Hakemler de insan hata yapabilir” diyerek sağduyulu bir yaklaşım sergileyen Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi ilk kez sert bir çıkış yaptı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Artık yeter. Sesimizi çıkartmıyoruz diye, hedef tahtası haline geldik. Bu kadar hakem hatası tesadüf olamaz. Özellikle ligin ikinci yarısıyla birlikte herkes can derdinde. Biz hiç kimseden lehimize yanlı kararlar beklemiyoruz. Ama bir maçta arka arkaya aleyhimizde çalınan düdükler aklımıza istenmeyen ve düşünmeyi bile arzu etmediğimiz senaryoları getiriyor. Kimsenin takımların kaderiyle oynamaya hakkı yok. Mücadele sahada olmalı. Hak eden kazanmalı. Dışarıdan müdahale kabul edilemez. Torku Selçuk Üniversitesi olarak bugüne kadar hep sustuk. Ama buraya kadar. Bu saatten sonra çalınacak her hatalı düdükte art niyet arayacağız. Anadolu’da basketbolun kalkınması için mücadele ettiğini söyleyen ve bizim de buna inandığımız federasyon yöneticilerinin her maçın final olduğu ligde daha hassas olmalarını bekliyoruz. Hakemlerimizden de isteğimiz maçlara iyi hazırlanıp doğru karar vermeleridir. Hata her zaman olacaktır ama bir takım aleyhine bu kadar hata olmaz. En azından bunun adına hata denemez” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.